Hilton Herbs Equimmune, 1 kg

43,79 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 kg (43,79 € / kg)
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tukee immuunijärjestelmää.


Hilton Herbs Equimmune Immunity Formula sisältää runsaasti punahatun juurta, joka sisältää paljon echinacoside-ainesosaa, joka taas vastaa ensisijaisesti kasvin toiminnoista. Vahvista hevosesi immuunipuolustusta käyttämällä Equimmunea, mikä antaa parhaan suojan ympäri vuoden. Hevosille, jotka saavat helposti patteja ja kuhmuja, on talvi oikea aika aloittaa Equimmunen käyttäminen, koska ihoa ärsyttäviä hyönteisiä on silloin vähemmän.


Teknisiä lisätietoja:


Sisältö:
Punahatun juuri, rohtosammakonputken lehti, maarianohdakkeen siemen, kierumatara, nokkosen lehti, isotakiaisen juuri ja ruusunmarjan kuori.


Käyttöohjeet:


Käyttöohje:
Hilton Herbs Equimmune Immunity Formulaa lisätään ravinnon sekaan päivittäin, annos jaetaan mieluiten kahdelle ruokintakerralle. Alle 128 cm: 1 mittalusikka päivittäin.
128 cm - 147 cm: 2 mittalusikkaa päivittäin.
148 cm - 157 cm: 3 mittalusikkaa päivittäin.
158 cm - 167 cm: 4 mittalusikkaa päivittäin.
Yli 168 cm: 4-5 mittalusikkaa päivittäin.
Kuinka paljon minun pitäisi antaa?
Tarvittava yrttien määrä riippuu yleisesti hevosesi korkeudesta, mutta ota huomioon myös hevosesi tyyppi. Tarkat ohjeet löytyvät pakkauksesta. Hevosen ruokaan lisättävien yrttien määrää voi lisätä tai vähentää hiukan riippuen tilanteesta. Hyvin usein pienempikin ylläpitoannos on riittävä hevoselle tai ponille, joka saa yrttejä pidemmän aikaa. Muista, että hevoset ja ponit ovat yksilöitä aivan kuten ihmisetkin.


Tuote numero: 303902

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: