Anatomiset satulavyöt & Muotoillut satulavyöt

Anatomiset satulavyöt & Muotoillut satulavyöt

1 tuotetta
Kavalkade Casper Moon satulavyö tekoturkiksella

Kavalkade

Casper Moon satulavyö tekoturkiksella

145,90 €
Saatavilla heti

Osta Anatomiset satulavyöt & Muotoillut satulavyöt osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Anatomisesti muotoillut satulavyöt istuvat hevosellesi täydellisesti

Tavallisiin, suoriin satulavöihin verrattuna anatomiset satulavyöt on suunniteltu muotoutumaan täydellisesti hevosen kehoon. Se tekee satulavöistä miellyttäviä, ja ne pitävät satulan paikallaan ilman, että se aiheuttaa hevoselle epämukavuutta. Valikoimassamme on monia eri malleja eri käyttötarkoituksiin, kuten anatomisesti muotoiltuja koulusatulavöitä, juoksutusvöitä ja estesatulavöitä.

Lampaankarvavuori tekee anatomisista satulavöistä entistä miellyttävämpiä

Horzen valikoimassa on nahasta ja keinonahasta valmistettuja, anatomisia satulavöitä. Valikoimassamme on myös pehmeällä lampaankarvalla vuorattuja malleja. Tutustu malleihimme ja löydä hevosellesi juuri se oikea satulavyö. Meillä on myös useiden tunnettujen merkkien, kuten Christ ja Karlslund satulavöitä.

Jokaisen satulavyön tarkoitus on pitää satula tukevasti paikallaan painamatta epämiellyttävästi hevosen mahaa. Yleisesti ottaen molempien solkien pitäisi olla samalla korkeudella. Lampaankarvavuoraus tekee satulavyöstä miellyttävämmän, ehkäisee kitkaa ja imee hikeä. Anatomisesti muotoiltu satulavyö sopii moneen käyttöön ja useimmille hevosille. Se on muotoiltu niin, että se ei rajoita hevosen liikkumisvapautta eikä aiheuta painetta hevosen kylkiluihin tai sisäelimiin.