Koulusatulavyöt

Koulusatulavyöt

Täältä löydät hevosellesi ja satulaasi sopivan koulusatulavyön. Tutustu laajaan valikoimaamme, jossa on niin nahkaisia kuin lampaankarvalla pehmustettuja koulusatulavöitä.

55 tuotetta

Osta Koulusatulavyöt osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzen koulusatulavyöt ovat kestäviä ja vahvoja

Erityisesti kouluratsastukseen suunnitellut, koulusatulan pidempiin vastinhihnoihin kiinnitettävät koulusatulavyöt ovat lyhyempiä kuin tavalliset satulavyöt. Nämä kouluvyöt ovat erittäin miellyttäviä ratsastajan pohkeelle. Niiden laatu ja mukavuus mahdollistavat optimaalisen suorituskyvyn. Koulusatulavyö voi olla suora tai muotoiltu omien mieltymystesi mukaan. Voit valita synteettisestä materiaalista tai laadukkaasta nahasta valmistetun satulavyön vaikka lampaankarvalla vuorattuna. Tukevarakenteisissa ja painetta tasaavissa kouluvöissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet molemmissa päissä. Joissain koulusatulavöissä on myös joustot päissä, mikä tekee niistä mukavamman tuntuiset.

Koulusatulavyötä käytetään koulusatulan kanssa

Koulusatulavyöt on suunniteltu sopimaan yhteen koulusatulan pitkien vastinhihnojen kanssa, jolloin ratsastajan jalka saa tiiviimmän kontaktin satulaan ja hyvän yhteyden hevoseen. Koulusatulavyön väriksi valitaan yleensä koulusatulan klassiseen tyyliin sopiva musta. Joissain Horzen koulusatulavöissä on irrotettava vuori, ja joissain on lisäksi rengas apuohjien kiinnittämistä varten.

Valikoimassamme on omien malliemme lisäksi mm. Acavallo ja Kentucky Horsewear koulusatulavöitä.

Jos hevosella ilmenee ongelmia satulavyön kanssa, ainoa apu on kärsivällisyys. On parempi ehkäistä satulavyöhön liittyviä ongelmia ennen niiden kehittymistä kuin yrittää päästä niistä eroon jälkikäteen. Ongelmat alkavat yleensä kehittyä, kun hevonen kokee satulavyön kiristämisen epämiellyttäväksi. Se johtuu usein siitä, että satulavyö kiristetään liian nopeasti ja liian tiukalle. Ensimmäinen toimenpide on siis satulavyön kiristäminen hitaasti ja vähän kerrallaan.

Nykyään ei tarvitse enää tyytyä lampaankarvalla pehmustettuun nyöriin. Tänä päivänä on saatavissa useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu hevoselle miellyttäviksi erilaisten toppausten avulla. Näitä ovat esimerkiksi nahkaiset satulavyöt 10 mm:n paksuisella vaahtopehmusteella tai täysin joustavat, useista kuminauhakerroksista valmistetut satulavyöt. Leveämmät satulavyöt jakavat paineen isommalle alueelle. Lisäksi niissä on usein pehmusteena vaahtomateriaalia tai lampaankarvaa.

Suosituimmat kategoriat