Tarkista tilauksesi status täältä

Trikem KavioTahna, 750 ml

€ 25,30
Hinnat sisältävät alv:n
16 % alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: FLASHSALE
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 09.12.2021 asti.
Kokotaulukko
Valitse toimitustapa
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Sisältää 15 % mehiläisvahaa RADICIN KavioTahna 15 - on voide kavioille, joka sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia ja erittäin korkeaa pitoisuutta mehiläisvahaa - suoraan pesästä. Tämä on sileä ja pehmeä tahna, jota on helppo levittää kaviolle, eikä tahriinnu. RADICIN KavioTahna15 – tahnalla on suuri kyky estää kosteuden karkaamista kaviosta. Säilyttää kavion luonnollisen kosteuden ja kimmoisuuden huolimatta säästä tai vuodenajasta. Kengittäjäsi arvostaa laadukasta kaviomateriaalia, jolloin hänenkin on helpompi tehdä työnsä hyvin. RADICIN KavioTahna 15 sisältää myös laadukasta rapsiöljyä, joka on rikastettua vahvalla antioksidantilla E-vitamiinilla.


KÄYTTÖ


Päivittäiseen kavion hoitoon. Levitä tahnaa puhtaalle ja kuivalle kaviolle sienellä tai pienellä harjalla. Helppo levittää, eikä tahriinnu. Ei suositella käytettävän säteeseen. Käytetään enintään 3 kertaa viikossa.

SISÄLTÖ:


  • Rapsiöljy
  • Mehiläisvaha
  • Emulgointiaine
  • E-vitamiini

Tuote numero: 25264

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Trikem KavioTahna, 750 ml