« Takaisin / Merkit / Stassek

Stassek Stassek Aloe Veraa sisältävä viilentävä ja rauhoittava Equigel Comfort, 250 ml

8,78 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.25 l (35,12 € / l)
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Green
Green Stassek Aloe Veraa sisältävä viilentävä ja rauhoittava Equigel Comfort, 250 ml
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

2-tehoinen virkistysgeeliSisältää Aloe veraa, rosmariiniöljyä ja mentoliaKäytännöllinen annostelijaIlman kamferia - ei dopingaineita1. vaihe: virkistävää viileyttä2. vaihe: rentouttavaa lämpöäEnergia ja stimuloiva raikkaus yhdistyvät miellyttävän lämmön rauhoittavaan vaikutukseen. Erinomaiset aromaattiset öljyt toimivat jin-jang-periaatteen mukaisesti.Equigel Comfort antaa nopean ja pitkäkestoisen uudistumisen ja rentoutuksen harjoituksen jälkeen. Aloe vera, rosmariiniöljy ja mentoli viilentävät hyödyllisesti ensimmäisessä vaiheessa. Toisessa vaiheessa lämpö saa aikaan syvän ja elvyttävän rentouden.

Teknisiä lisätietoja:

INCI: AQUA, ALCOHOL, ALOE LEAF, AROMATIC OILS AS MENTHOL AND ROSMARINUS, PERFUME, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHOXYDIGLYCOL, CARBOMER, PIGMENTS.

Tuote numero: 25127

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: