« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Ensiapu / Kylmä- ja lämpögeelit

Trikem Trikem Lämpövoide, 250ml

22,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.25 l (91,96 € / l)
( 1 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Trikem Lämpövoide, 250ml
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Rauhoittava lämpöä kipeille lihaksille sekä jänteille RADITAL lämpövoide on lämmittävä linimenttivoide jossa on sekoitus eteerisiä sekä lämmittäviä öljyjä. Voide lämmittää pitkään ja rauhoittaa kipeitä lihaksia sekä jänteitä. Tämän takia tuote on erittäin pidetty. Voiteella on samat perusaineet kuin RADITAL linimentillä, mutta tämä tuote on voidemainen jossa on ihana kanelin ja neilikan tuoksu. Linimenttiä on käytetty tuhansien vuosien ajan ehkäisten ja lievittäen kipua rasittuneista lihaksista, jänteistä ja nivelistä. RADITAL lämpövoide on erittäin suosittu hevosihmisten keskuudessa, varsinkin ravi-ja laukkaurheilussa, jossa käytetään tuotetta päivittäin. Eläimille tuotetta käytetään usein paikalliseen kipuun tai jalkojen, selän tai lonkan turvotuksen hoitoon. KäyttöHiero kevyesti kipeälle alueelle. Käytettävä ainoastaan ehjällä iholla. Ole varovainen vaikutuksista pintelin käytön kanssa.

Teknisiä lisätietoja:

Annostus: Lämpögeelin määrä tarve on hyvin yksilöllistä. Levitä varoen ja lisää määrää vahvempaan vaikutukseen. Lämmittävä vaikutus alkaa noin 5 minuutin sisällä.Vaselin.Paraffiniöljy.kanssa.Kamferi.Cajuput öljy.Mentolia.Eukalyptusöljyä.Kaneliöljyä.Piparminttuöljy.Mausteneilikkaöljy.

Tuote numero: 25056

Lue arvosteluja:

Våri: