Cavalor
Cavalor

Cavalor

Vuonna 1989 perustettu Cavalor valmistaa rehuja, lisäravinteita ja hoitotuotteita hevosille. Cavalor kehittää tuotteitaan yhdessä asiantuntijatiimin kanssa ja tekee tieteellisiä ja käytännöllisiä tutkimuksia pyrkimyksenään valmistaa innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita. Tämän työskentelymenetelmän ansiosta Cavalor on rakentanut merkittävän käytännönläheisen ja teknisen tietämyksen, joka mahdollistaa tehokkaiden tuotteiden kehittämisen. Cavalorin motto on: "Kun lasketaan tuloksia, luota tietoon."
77 tuotetta
Osta Cavalor at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Innovaatiot. Laatu. Tulokset. Nämä ovat asioita, jotka tekevät Cavalorista erityisen.

Cavalor perustettiin vuonna 1989 Peter Bollenin johdolla. Hänen intohimonsa hevosiin ja niiden ravitsemukseen johti siihen lopputulokseen, että tämä hevosten rehujen, lisäravinteiden ja hoitotuotteiden markkinajohtaja perustettiin. Myöhemmin 2000-luvulla Cavalor-rehuvalikoimaa kohdennettiin korkealla tasolla suorittaville kilpahevosille sopivammaksi. Tämän erikoislaatuisen tuotteen tarkka laadunvalvonta ja maukkaat reseptit saivat hevosissa muutoksia aikaan jo muutamassa viikossa. Huomattavat tulokset ja kehittynyt suorituskyky tekivät selväksi, että Cavalorin hevosrehuilla saadaan todella tuloksia aikaiseksi hevosten urheilullisessa suorituskyvyssä. Jatkuvalla tutkimustyöllä ja edistyksellä Cavalor on onnistunut vakaasti kehittymään ja monet aiemmin nirsot hevoset ovat alkaneet jopa nauttia ruokinta-ajoista. Omistajat ovat iloinneet huomatessaan kehitystä hevosten fyysisessä kunnossa, ulkoisessa olemuksessa sekä henkisessä hyvinvoinnissa ja sen myötä tämä brändi on saavuttanut lopullisen jalansijansa hevosurheilun maailmassa. Nämä hevosrehut, lisäravinteet ja hoitotuotteet ovat markkinoiden parhaimpia, kun halutaan saavuttaa optimaalisia tuloksia hevosen tarpeiden ja suorituskyvyn kannalta.

Sen jälkeen, kun Cavalor aloitti Belgiassa 20 vuotta sitten, se on levittäytynyt markkinajohtajana yli 50 maahan ja vakiinnuttanut asemansa myös Keski-Idässä ja Pohjois-Amerikassa kansainvälisen kilparatsastajan, Michael Pollardin suositusten avulla. Täysrehujen lisäksi myös lisäravinteiden valikoima on runsas ja siitä löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin. Cavalorilta löytyy täydellisiä lisäravinteita hevosellesi vitamiineista varsan terveyttä ja elinvoimaa kehittäviin lisäravinteisiin, sekä lihasten kehitykseen ja karvapeitteen hyvinvointiin. Valitse rauhoittavat tuotteet hermostuneelle hevosellesi tai anna ripaus energiaa laiskemmalle tapaukselle. Laajasta tuotevalikoimasta löydät tuotteet kaikkiin tarpeisiin. Lisäravinteita voidaan yhdistää hevosesi ruokintaan ja niillä voidaan asianmukaisella käytöllä saada aikaan toivottuja tuloksia ja saavuttaa hevosellesi paras mahdollinen suorituskyky ja terveys. Testauksen ja laadunvalvonnan ansiosta Cavalor-brändin tuotteet antavat sinulle mielenrauhan ja varmuuden siitä, että voit syöttää näitä rehuja rakkaalle hevosellesi. Nämä lisäravinteet voivat valmistajan tai eläinlääkärin suositusten mukaisesti syötettyinä edistää ja ylläpitää hevosesi terveyttä ja auttaa hoitamaan sitä erilaisissa olosuhteissa.

Hevosten hoitotuotteiden valikoima sisältää linimenttejä, pesunesteitä, hännän- ja harjanhoitoaineita sekä kavionhoitotuotteita. Voiteet, salvat, haudepakkaukset ja savet täydentävät ensiapu- ja hoitotarvikevarastosi. Seuraa hevosesi päivittäistä terveyttä hoitorutiinien ja ratsastuksen yhteydessä ja pidä huolta myös sen varusteista Cavalorin ylellisillä nahanhoitotuotteilla. Ylläpidä varusteiden kuntoa huolellisesti käyttämällä näitä markkinoiden hienoimmista ja arvostetuimmista ainesosista valmistettuja nahanhoitotuotteita.

Cavalorin tuotevalikoima on ollut arvostettu vuodesta toiseen ja sen laatu on vertaansa vailla. Tiede Cavalorin tuotteiden takana perustuu vuosien käytännön tutkimukseen ja tuotteet on luotu hevosista innostuneiden ihmisten toimesta vaativille hevosharrastajille. Kun haluat saavuttaa tuloksia ja päästä perille päämäärään, Cavalorin tuotteet ovat erinomainen ratkaisu.