25% alennus valitsemastasi Horzen/B Vertigon tuotteesta! Käytä koodia: HZ25OFF

×
Cavalor

Cavalor

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:

Vuonna 1989 perustettu Cavalor valmistaa rehuja, lisäravinteita ja hoitotuotteita hevosille. Cavalor kehittää tuotteitaan yhdessä asiantuntijatiimin kanssa ja tekee tieteellisiä ja käytännöllisiä tutkimuksia pyrkimyksenään valmistaa innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita. Tämän työskentelymenetelmän ansiosta Cavalor on rakentanut merkittävän käytännönläheisen ja teknisen tietämyksen, joka mahdollistaa tehokkaiden tuotteiden kehittämisen. Cavalorin motto on: "Kun lasketaan tuloksia, luota tietoon."

59 tuotteita

Innovaatiot. Laatu. Tulokset. Nämä ovat asioita, jotka tekevät Cavalorista erityisen.

Cavalor perustettiin vuonna 1989 Peter Bollenin johdolla. Hänen intohimonsa hevosiin ja niiden ravitsemukseen johti siihen lopputulokseen, että tämä hevosten rehujen, lisäravinteiden ja hoitotuotteiden markkinajohtaja perustettiin. Myöhemmin 2000-luvulla Cavalor-rehuvalikoimaa kohdennettiin korkealla tasolla suorittaville kilpahevosille sopivammaksi. Tämän erikoislaatuisen tuotteen tarkka laadunvalvonta ja maukkaat reseptit saivat hevosissa muutoksia aikaan jo muutamassa viikossa. Huomattavat tulokset ja kehittynyt suorituskyky tekivät selväksi, että Cavalorin hevosrehuilla saadaan todella tuloksia aikaiseksi hevosten urheilullisessa suorituskyvyssä. Jatkuvalla tutkimustyöllä ja edistyksellä Cavalor on onnistunut vakaasti kehittymään ja monet aiemmin nirsot hevoset ovat alkaneet jopa nauttia ruokinta-ajoista. Omistajat ovat iloinneet huomatessaan kehitystä hevosten fyysisessä kunnossa, ulkoisessa olemuksessa sekä henkisessä hyvinvoinnissa ja sen myötä tämä brändi on saavuttanut lopullisen jalansijansa hevosurheilun maailmassa. Nämä hevosrehut, lisäravinteet ja hoitotuotteet ovat markkinoiden parhaimpia, kun halutaan saavuttaa optimaalisia tuloksia hevosen tarpeiden ja suorituskyvyn kannalta.

Sen jälkeen, kun Cavalor aloitti Belgiassa 20 vuotta sitten, se on levittäytynyt markkinajohtajana yli 50 maahan ja vakiinnuttanut asemansa myös Keski-Idässä ja Pohjois-Amerikassa kansainvälisen kilparatsastajan, Michael Pollardin suositusten avulla. Täysrehujen lisäksi myös lisäravinteiden valikoima on runsas ja siitä löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin. Cavalorilta löytyy täydellisiä lisäravinteita hevosellesi vitamiineista varsan terveyttä ja elinvoimaa kehittäviin lisäravinteisiin, sekä lihasten kehitykseen ja karvapeitteen hyvinvointiin. Valitse rauhoittavat tuotteet hermostuneelle hevosellesi tai anna ripaus energiaa laiskemmalle tapaukselle. Laajasta tuotevalikoimasta löydät tuotteet kaikkiin tarpeisiin. Lisäravinteita voidaan yhdistää hevosesi ruokintaan ja niillä voidaan asianmukaisella käytöllä saada aikaan toivottuja tuloksia ja saavuttaa hevosellesi paras mahdollinen suorituskyky ja terveys. Testauksen ja laadunvalvonnan ansiosta Cavalor-brändin tuotteet antavat sinulle mielenrauhan ja varmuuden siitä, että voit syöttää näitä rehuja rakkaalle hevosellesi. Nämä lisäravinteet voivat valmistajan tai eläinlääkärin suositusten mukaisesti syötettyinä edistää ja ylläpitää hevosesi terveyttä ja auttaa hoitamaan sitä erilaisissa olosuhteissa.

Hevosten hoitotuotteiden valikoima sisältää linimenttejä, pesunesteitä, hännän- ja harjanhoitoaineita sekä kavionhoitotuotteita. Voiteet, salvat, haudepakkaukset ja savet täydentävät ensiapu- ja hoitotarvikevarastosi. Seuraa hevosesi päivittäistä terveyttä hoitorutiinien ja ratsastuksen yhteydessä ja pidä huolta myös sen varusteista Cavalorin ylellisillä nahanhoitotuotteilla. Ylläpidä varusteiden kuntoa huolellisesti käyttämällä näitä markkinoiden hienoimmista ja arvostetuimmista ainesosista valmistettuja nahanhoitotuotteita.

Cavalorin tuotevalikoima on ollut arvostettu vuodesta toiseen ja sen laatu on vertaansa vailla. Tiede Cavalorin tuotteiden takana perustuu vuosien käytännön tutkimukseen ja tuotteet on luotu hevosista innostuneiden ihmisten toimesta vaativille hevosharrastajille. Kun haluat saavuttaa tuloksia ja päästä perille päämäärään, Cavalorin tuotteet ovat erinomainen ratkaisu.

Lue lisää