« Takaisin / Merkit / uvex

uvex uvex exxential II MIPS ratsastuskypärä

OVH: -12% alennusta
139,99 €
OVH: 159,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 3 )
Säästä 22 % EXTRA Horze & B Vertigo -tuotemerkistä! + Säästä 12% lähes kaikista muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER2024
Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €. Brands in Focus -myynnissä olevat tuotemerkit eivät kuulu tähän: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaroiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske poissuljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 17.06.2024 saakka.
Våri: Black
Black uvex exxential II MIPS ratsastuskypärä
DB/AB uvex exxential II MIPS ratsastuskypärä
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Uvex exxential II MIPS vie keveyden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden standardit uudelle tasolle. Sporttisessa yleiskypärässä on ensimmäistä kertaa korkeussuunnassa säädettävä Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), joka antaa aivoille lisäsuojaa kiertoliikkeeltä vinossa tai sivusuuntaisessa iskussa.

Nauti maksimaalisesta turvallisuudesta: Uvex exxential II MIPS kypärässä yhdistyvät muotoonvaletun kypärän keveys ja testattu MIPS-järjestelmä. Ruotsissa kehitetty MIPS perustuu ajatukseen suojata ihmisen aivoja kiertoliikkeeltä onnettomuustilanteessa. Tämän saavuttamiseksi uvex exxential II MIPS kypärän sisäpuolelle, pehmusteiden ja ulkokuoren väliin, on sijoitettu toinen, liikkuva kuori. Se on suoraan päätä vasten ja säädettävissä optimaaliseksi sekä korkeus- että leveyssuunnassa. Lisäturva: jos ratsastaja lyö päänsä maahan vinossa kulmassa, kiertoliikkeen voima ei siirry päähän vaan siirtyy MIPS-sisäkuoren liikkeeseen. Lisäksi kypärän ergonominen, takaa syvempi kuoren malli antaa lisäsuojaa takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Erityisen nerokas ominaisuus on poninhäntäaukko, joka tekee kypärän käyttämisestä entistä miellyttävämpää pitkähiuksisille.

Tuoteominaisuudet:

  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014
  • MIPS
  • Kevyt
  • Ehdottomasti paras käyttömukavuus
  • Poninhäntäaukko

Pesuohjeet:

Washable inner lining.

Tuote numero: 335305

Lue arvosteluja:

Våri: