Roeckl Wittenberg käsineet

€ 44,92
€ 59,90
Hinnat sisältävät alv:n
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Tummanruskea Roeckl Wittenberg käsineet roeckl
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Yksinkertaisen kauniit ja kauniin yksinkertaiset: klassiset ja elegantit WITTENBERG käsineet ovat ratsastusasusi todellinen kohokohta jalustimenmuotosen solkikoristeen ja punaisen ROECKL logon muotoisen metalliniitin ansiosta. Ratsastajat rakastavat näitä käsineitä, eikä vain niiden erinomaisen istuvuuden ja klassisen muotoilun ansiosta. Myös materiaalit ovat tarkoin harkittuja tätä mallia varten. Matelijan nahan kuviointia jäljittelevä, joustava ja hengittävä keinonahka on käytännössä mahdotonta erottaa laadukkaasta nappanahasta. Käsineet myös vakuuttavat täydellisellä pidollaan ja ne voidaan konepestä 30°C lämpötilassa, joka on merkittävä etu aitoon nahkaan verrattuna. Lisäksi Münchenin käsineasiantuntijat ovat varustaneet WITTENBERG käsineet WINDSTOPPER® vuorauksella, jonka Gore Company on kehittänyt. Näiden yksityiskohtien tuloksena nämä käsineet ovat absoluuttisen vedenpitävät ja äärimmäisen hengittävät. ROECKLin ylellisen COMFORT CUT leikkauksen ansiosta etusormen vahviketta ei tarvita. Korkealaatuinen tuotanto ja suuri rakkaus yksityiskohtiin tekevät näistä käsineistä tyylikäät ja toimivat. Nämä käsineet ovatkin todelliset helmet talviratsastusvarusteiksi.


Teknisiä lisätietoja:


Rystyosa: Premium-laatuista, matelijannahkaa jäljittelevää synteettistä nahkaa.Kämmenosa: Premium-laatuista, matelijannahkaa jäljittelevää synteettistä nahkaa.Ominaisuudet: COMFORT CUT leikkaus, WINDSTOPPER®, Jalustimen muotoinen solki ja tarrakiinnitys.Koot: 6,0-10,5.


Tuote numero: 301612

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Roeckl Wittenberg käsineet