« Takaisin / Merkit / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Flying Change suitset

299,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black PS of Sweden Flying Change suitset
Kokotaulukko
Koko A Niskaremmi B Otsapanta C Yhdistetty Turparemmi D Yhdistetty Turparemmi E Poskihihna F Ohjat
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Takaisin

Vaikka suitsien koot vastaavat yleensä hyvin hevosten kokoa, saattaa hevosten päiden koko kuitenkin poiketa toisistaan. Varmistaaksesi, että suitset sopivat hyvin, tulisi niitä aina kokeilla hevosen päällä.

 

Suitsien ollessa hevosen päällä, tulisi poskiremmin ja leuan välissä olla aina tilaa nyrkin leveyden verran, turparemmin ja turvan välissä tilaa kahdelle sormelle, ja samoin kahdelle sormelle otsapannan alla. Otsapanta ei saa olla niin tiukka, että se kiristää korvien takaa, mutta ei myöskään niin löysä, että se vetää suitsia eteenpäin. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Turpahihnan kapea muotoilu vapauttaa leukaluut ja hermojen päät. Turpahihnassa on toppaus leuan alla ja pullback-kiinnitys. Niskahihna Patenttia odottavan niskahihnan muoto vähentää herkkien korvien taakse ja niskaan kohdistuvaa painetta. Lisätoppaus antaa korville tilaa liikkua luonnollisesti. Poskihihnat Poskihihnat ovat litteät, ja niissä on patenttia odottavat kannattimet, joiden ansiosta kuolaimet joustavat hevosen suussa. Tämä taas vähentää niskaan kohdistuvaa painetta. Kannattimet voi halutessaan helposti ottaa pois ja laittaa takaisin. " Otsapanta Otsapannassa on ainutlaatuinen, patenttia odottava Click-it™-kiinnitys, jonka ansiosta voit vaihtaa sen muutamassa sekunnissa, myös suitsien ollessa hevosen päässä. Click-It™-napit ovat siniset, ja niissä on PS-logo. Ylellistä englantilaista, kasviparkittua nahkaa. PS of Swedenin suosituimmat koulusuitset ovat ylellisen näköiset, ja niissä on kiiltonahkaisia osia, vaakasuunnassa säädettävät poskihihnat, piilotetut kaksoiskoukut ja tunnusomaiset kannattimet! ™"

Tuote numero: 337128

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: