« Takaisin / Hevonen / Loimet / Kuivatusloimet, fleeceloimet ja villaloimet

Horseware Horsewear Autumn kuivatusloimi

139,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Black/Aqua
Black/Aqua Horsewear Autumn kuivatusloimi
Navy/Navy Horsewear Autumn kuivatusloimi
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Täydellinen kuivatusloimi viileään säähän!

Erittäin mukava loimi treenin jälkeiseen jäähdyttelyyn tai kuljetusloimeksi viileään syyssäähän. Tämä loimi siirtää kosteuden tehokkaasti pois karvasta ja lämmittää tärkeimpiä alueita, mikä varmistaa, että hevosesi pysyy lämpimänä jäähdyttelyn aikana. Polarfleece kuivattaa ja siirtää kosteutta erittäin tehokkaasti, mutta pitää hevosen silti lämpimänä. 100 g:n tikkitoppaus säilyttää erinomaisesti lämmön loimen sisällä pitäen tärkeimmät lihasryhmät lämpiminä. Kaksinkertainen polarfleece yhdessä tikkitoppauksen kanssa on maksimaalisen hengittävää ja siirtää erinomaisesti kosteutta. Muotoiltu malli mukautuu hevosen muotoihin ja tarjoaa mukavan istuvuuden ja upean ulkonäön. Alareunan leikkaus antaa hevoselle enemmän liikkumisvapautta kuljetuksen ja/tai jäähdyttelyn aikana. Yksi tarrakiinnitys edessä sekä irrotettavat ristivyöt tekevät loimen laittamisesta tai pois ottamisesta helppoa vaikka hevonen olisi kuljetustrailerissa.

Tuoteominaisuudet:

  • Hengittävä ja hyvin kosteutta siirtävä kaksinkertaisen polarfleecen ansiosta // Tikkitopattua fleeceä 100 g:n vanutäytteellä // Edessä tarrakiinnitys // Irrotettavat ristivyöt // Liikkumisvapautta lisäävä alareunan leikkaus // Muotoiltu malli // Yksi tarrakiinnitys // Muovipinnoitettu häntälenkki //

Tuote numero: JHPQS

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: