« Takaisin / Merkit / Kieffer

Kieffer Kieffer Cooling putsit

161,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Blue
Blue Kieffer Cooling putsit
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Viilentävät putsit lievittävät kavioiden tulehduksellisia sairauksia.

Kiefferin viilentävissä putseissa yhdistyvät innovaatio sekä lääketieteelliset edut Setissä on yksi pari Kiefferin sinisiä viilentäviä putseja, jotka on valmistettu sileästä Kiefferprenistä, tarranauhoilla Mukana on myös kaksi paria viilennystyynyjä, ja kaikki tämä on pakattu kätevään kassiin. Tämä uusi tuote saattaa muistuttaa tavallisia putseja - mutta ne ovat nerokas tuote, joka lievittää hevosen tulehduksellisista kaviosairauksista aiheutuvia kärsimyksiä. Putseihin on integroitu viilentävät tyynyt, jotka viilentävät kavioiden kuumuutta tulehduksellisissa tiloissa, kuten kaviokuumeessa. Putseja voi yhtä hyvin käyttää näiden tilojen ennaltaehkäisyyn ja terapeuttisissa tarkoituksissa. Helppokäyttöiset putsit viilentävät ja rauhoittavat - laita putsit vain jalkoihin tavallisten putsien tapaan. Tämä uusi innovaatio tarkoittaa, että aikaa vievät ja epämukavat metodit, kuten vedellä viilentäminen tai viilennysvoiteet ovat nyt mennyttä aikaa.

Tuoteominaisuudet:

  • Kiefferin viilentäviä putseja on testattu useiden eläinlääkäreiden toimesta, jotka ovat arvioineet tämän tuotteen olevan arvokas lääketieteellisessä käytössä.
  • Kaviokuumeen hoidon lisäksi Kiefferin viilentävät putsit soveltuvat myös monien muiden kavioiden kuumenemista aiheuttavien sairauksien hoitoon, joihin kavioiden viilentäminen auttaa.
  • Martokavion hoitoon
  • Kaviopaiseen hoitoon
  • Urheilusta johtuvien kovien iskujen hoitoon - esteratsastus, kenttäratsastus, matkaratsastus ja poolo
  • Kengityksen tai kavioiden hoidon jälkeiseen arkuuteen

Teknisiä lisätietoja:

Kiefferprene-materiaalia, tarrakiinnitykset.

Tuote numero: 344715

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: