Roeckl Magna Micro Air Ratsastuskäsineet

€ 34,11
€ 37,90
Hinnat sisältävät alv:n
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Musta Roeckl Magna Micro Air Ratsastuskäsineet roeckl
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Ratsastuskäsineet eivät ole olennaiset vain kylmän kauden aikana, myös kesäaikana niitä tarvitaan suojaamaan kämmeniä epämukavilta hiertymiltä ja varmistamaan turvallisuuden ja hyvän tuntuman ohjiin. Mikrorei'itetyn rakenteen ansiosta pehmeä, joustava ja pitävä MICRO AIR -materiaali on hengittävä ja täyttää miellyttävältä ratsastuskäsineeltä vaaditut ominaisuudet, kuten erinomainen istuvuus, ylivertainen pito ohjista ja miellyttävä kädessä. Sekä kädenselkä että kämmenpuoli on valmistettu MICRO AIR -materiaalista. Ohjien kanssa kosketuksessa oleva käsineiden osa on lisäksi vahvistettu Slip Stop -käsittelyllä. Koko käsineen pintaan painettu Roeckl-logo antaa käsineelle hillityn, mutta modernin ja nykyaikaisen ulkonäön.


Teknisiä lisätietoja:


Kädenselkä: 100% polyamidia polyamidipinnoitteella. Kämmen: 80% polyamidia polyuretaanipinnoitteella, 20% polyesteriä polyuretaanipinnoitteella.


Tuote numero: 31602

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Roeckl Magna Micro Air Ratsastuskäsineet