« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Korjaavat romaanit

Back on Track Back on Track Aurora Satula Romaani

124,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black Back on Track Aurora Satula Romaani
Kokotaulukko
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Takaisin

On tärkeää, että satulahuovan pituus määräytyy satulan mukaan, eikä välttämättä hevosen selän pituuden mukaan. Satulahuovan tulee olla hieman pidempi kuin itse satulan. Satulahuovan mallin tulee myös vastata satulan mallia; koulu, yleis jne.

 

P-kokoiset (Pony) satulahuovat sopivat 14-16.5-kokoisille satuloille.

F-kokoiset (Full) satulahuovat sopivat 16-18.5-kokoisille satuloille.

Pony-koot sopivat kaikille alle 148 cm (14,2 hh) kokoisille hevosille (säkäkorkeus). Full-koot sopivat kaikille yli 148 cm kokoisille hevosille.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Welltex®-teknologialla varustettu satulan romaani. 3D-verkko ja AirTech maksimaalisen hengittävyyden parhaan mukavuuden saavuttamiseksi hevoselle. Erityisen iskunvaimennuskyvyn ansiosta, tämä pehmuste saattaa myös pehmentää iskujen vaikutusta myös ratsastajan selkään. Siten, sekä hevosella, että ratsastajalla voi olla miellyttävämpi ratsastuskokemus. Pehmuste on vuorattu sileällä sisäkankaalla, johon on upotettu Welltex®-teknologia. Kangas voi lisätä verenkiertoa, ja siten edistää hevosen lihasten liikkuvuutta. Aurora pehmuste voi lisäksi lievittää selän alueen jäykkyyttä tai mahdollista tulehduksesta johtuvaa epämukavuutta. Tämä pehmuste antaa satulaan paremman vakauden anatomisen muotonsa ja etuosan liukumista estävän mikromokkaisen materiaalin ansiosta.

Tuoteominaisuudet:

  • Welltex® tekniikka
  • Saattaa vähentää jännitystä selässä
  • 3D-verkko ja Air Tech teknologia, maksimaalinen hengittävyys
  • Iskunvaimennus
  • Mukautuu hevosen selkään
  • Kevyt
  • Matala/keskikokoinen profiili

Teknisiä lisätietoja:

Materiaali 1: Polyesteri 100 %. Materiaali 2: PU 50 %, polyamidi 50 %. Täyte 1: EVA 100 %. Täyte 2: PP 100 %. Täyte 3: PU 100 %. Täyte 4: SBR 100 %. Vuori: Polyamidi 80 %, Polyesteri 20 %. Welltex® tekniikka.

Pesuohjeet:

Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, älä rumpukuivausta.

Tuote numero: 345323

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: