« Takaisin / Ratsastaja / Naisten ratsastusvaatteet / Paidat / Tekniset paidat

LeMieux LeMieux Base paita

OVH: -10% alennusta
53,99 €
OVH: 59,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Dark Blue/Red
Dark Blue/Red LeMieux Base paita
Mazarine Blue LeMieux Base paita
Chili Pepper Red LeMieux Base paita
Kokotaulukko
Koko A Rinnanympärys B Vyötärönympärys C Lantionympärys
32 80 cm 64 cm 84 cm
34 84 cm 68 cm 88 cm
36 88 cm 72 cm 92 cm
38 92 cm 76 cm 96 cm
40 96 cm 80 cm 100 cm
42 100 cm 84 cm 104 cm
44 104 cm 88 cm 108 cm
46 108 cm 92 cm 112 cm
Takaisin

Miesten ja naisten ratsastuspaidat ja -topit

Kaikki taulukon mitat ovat vartalon mittoja, eivät kyseessä olevien vaatteiden mittoja. Mittaa ympärysmitat mittanauhan avulla seuraavasti: rinnanympärys mitataan kohdasta, jossa ympärysmitta on suurin (A), vyötärönympärys vyötärön kapeimmasta kohdasta (B) ja lantionympärys lantion leveimmästä kohdasta (C). Mittanauhan tulee olla tiiviisti vartalon ympärillä, mutta ei liian tiukasti.

 

Lasten ratsastuspaidat ja -topit

Lasten koot perustuvat lasten ikään (UK) tai pituuteen (EU). Kaikki taulukon mitat ovat vartalon mittoja, eivät kyseessä olevan vaatteen mittoja. Mittaa ympärysmitat mittanauhan avulla seuraavasti: rinnanympärys mitataan kohdasta, jossa ympärysmitta on suurin (A), vyötärönympärys vyötärön kapeimmasta kohdasta (B) ja lantionympärys lantion leveimmästä kohdasta (C). Mittanauhan tulee olla tiiviisti vartalon ympärillä, mutta ei liian tiukasti.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

My LeMieux on täydellisen yhteensopiva! Suunniteltu sopimaan yhteen malliston kypäränpäällisten, satulahuopien, pinteleiden ja kärpäshuppujen suosituimpien LeMieux värien kanssa. Todellinen aktiivisen ratsastajan klassikkovaate, jonka hikeä siirtävä, terminen materiaali pitää olon lämpimänä ja miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina. Silkinsileä ja antibakteerinen materiaali ja vartalonmyötäinen malli varmistavat tyylikkään istuvuuden. Pehmeät ja litteäksi ommellut saumat ehkäisevät hiertymiä ja epämukavia painepisteitä. 360 astetta joustava materiaali antaa suuremman liikkumisvapauden joka suuntaan, mikä tekee tästä täydellisen vaatteen ratsastukseen ja kilpailuihin. Näiden vaatteiden ainutlaatuinen Moisture-Movement järjestelmä siirtää hien aktiivisesti pois iholta ja säätelee kehon lämpötilaa varmistaen optimaalisen käyttömukavuuden. Ihanteellinen kerrospukeutumiseen tai sellaisenaan urheiluasuna.

Tuote numero: 332042

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: