Säästä 15 % kaikista Horze- ja B Vertigo -tuotteista*
Hae koodi

Cavalor Oilmega, 2 L

Tuote numero: 25479

€ 45,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kamppania-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Cavalor Oilmega, 2 L
Kuvaus

Kuvaus

Cavalor OilMega sisältää tasapainoisen seoksen valikoituja rasvahappoja ja NAB-yhdisteitä (Natural Anti-Biotics, luonnon antibiootti). Cavalor OilMega parantaa hevosesi hyvinvointia ja suorituksia. Tutkimukset ovat osoittaneet että NAB vaikuttaa myönteisesti suolistoflooran terveyteen tappamalla patogeenisia bakteereita. Cavalor OilMega sisältää myös runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Cavalor OilMegaa annetaan vähintään 30 päivän ajan (mielellään 60 päivän ajan), ja sitä voidaan käyttää päivittäin. Viikko 1:Sekoita rehun joukkoon 100ml päivässä. Viikosta 2 alkaen: Sekoita rehun joukkoon 50 ml päivässä. Pakkaus: Pullo 2 l – Kanisteri 10 l (1 pumppaus vastaa 25 ml)

FAQ

Mikä erottaa Cavalor OilMegan muista öljyistä?

Eri lähteistä tulevat kasviöljyt sisältävä enemmän omega-3-rasvahappoja ja vähemmän omega-6-rasvahappoja ja päinvastoin. Cavalor OilMega on öljyseos, jossa eri rasvahapot ovat tasapainossa. Näiden kasviöljyjen lisäksi Cavalor OilMega sisältää patentoitua ainesta nimeltä NAB (Natural Anti-Biotics). NAB on kehitetty aineksista, jotka tunnetaan antimikrobisista ominaisuuksistaan. Lihasvaivoista kärsivät hevoset voivat hyötyä Cavalor Muscle Fit'n ja Cavalor OilMegan yhdistelmästä. Ravinnon rasvahappokoostumuksen muuttamisesta voi olla hyötyä vastustuskyvylle, sperman laadulle ja iholle.

Voiko Cavalor OilMegaa käyttää ähkyn ehkäisyyn?

Kasviöljyjä voidaan lisätä ravintoon ähkyn tai ummetuksen hoitoon. Ruuansulatusongelman laatu (ja tukoksen sijainti) kuitenkin ratkaisevat, voiko sitä käyttää. Kysy aina eläinlääkäriltä tai ravintoekspertiltä neuvoa. Vervuert and Coenen (2004) NARA :n verkkosivuilta voit löytää monenlaisia ruokintaohjeita hevoselle, jolla on ollut ähky.

Voiko Cavalor OilMega korvata muita Cavalor-tuotteita (esim. Cavalor Resist tai Cavalor Muscle Fit/Base) ?

Ei, nämä ovat täysin erilaisia tuotteita ja toimivat eri paikoissa. Cavalor OilMega antaa energiaa ja vaikuttaa eläimen rasvahappokoostumukseen ja vastustuskykyyn. OilMegassa oleva NAB voi auttaa bakteeriflooraa taistelemaan patogeeneja vastaan. Cavalor Resist sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä lisäämään antioksidantteja ja vastustuskykyä sekä auttavat hevosta suojautumaan ympäristöstä aiheutuvilta terveysvaaroilta (esim. kansainväliset hevoskuljetukset tai erilaiset ympäristöt). Cavalor Muscle Fit on erityisesti kehitetty tukemaan lihasterveyttä ja ennaltaehkäisemään uupumusta. Lihasongelmista kärsivät hevoset voivat hyötyä Cavalor Muscle Fit'n ja Cavalor OilMegan yhteiskäytöstä.

Asiakasarvioiden keskiarvo
5.0
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Marilyn Little
0 Suosituimmat ensin

I used wheat bran and rice bran oils for years in efforts to improve my horses’ coats and general health, but after I tried Cavalor Oilmega, I never went back to those other oils. I finally saw the beautiful coats I was looking for! Cavalor® Oilmega also improved overall health and weight gain. I got what I was hoping for without the excitability I noticed when using other products.

Eva Lendeckel
0 Suosituimmat ensin

Die Pferde waren auch nach anstrengenderem Training am nächsten Tag nicht von Muskelkater-Anzeichen geplagt. Das Fell glänzte, obwohl das eine Pferd frisch geschoren war. Diese Stute hatte davor aber immer Probleme mit stumpfem Fall, mit Gabe des Öls war das sogar nach dem Scheren besser.Meine Pferde haben sich auf das Öl gestürzt, obwohl zumindest der Wallach sonst gerne auch einmal wählerisch ist beim Fressen. Da mich die o.g. Punkte überzeugt haben, werde ich das Öl bei diesen beiden Pferden und v.a. bei dem Wallach nach Ausheilung seiner Sehnenverletzung weiter einsetzen. Die Dosierung mit der Flasche fand ich etwas unhandlich.

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.