Pro L - karnitiini, 60 ml

15,81 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.06 l (263,50 € / l)
10% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER10
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 30.06.2022 asti. Ei voimassa merkkien 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Varaenergiaa.


Pro L karnitiinin säännöllinen käyttö auttaa muuntamaan rasvat energiaksi, voi parantaa kestävyyttä ja auttaa viivästyttämään lihasten väsymistä.Ominaisuudet:L-karnitiini on valmistettu L-lysiinistä ja L-metioniinista ja sitä esiintyy suurina määrinä luuston ja sydämen lihaksissa kaikilla nisäkkäillä, mutta hyvin pieniä määriä viljanjyvissä ja kasveissa. Hevoset eivät tyypillisesti pysty tuottamaan L-karnitiinia sellaisia määriä, jotka riittäisivät suoritus- ja kilpahevosten tarpeisiin. L-karnitiinilla on ehdottoman tärkeä osa rasvojen kuljettamisessa soluihin ja energiantuotannossa. Lisäksi se hidastaa maitohappojen tuotantoa lihassoluissa ja verenkierrossa eläinten työskennellessä täydellä teholla. Kun maitohappojen tuotanto viivästyy, lihakset väsyvät hitaammin, kestävyys ja voima pysyvät yllä pidempään ja suorituskyky paranee.


Teknisiä lisätietoja:


Analyysi:|Raakaproteiinit 7,2 %|Raakatuhka 1,5 %|Raakarasva < 1 %|Raakakuitu < 1 %| L-karnitiini: 10 g 60 ml:n ruiskussa.


Tuote numero: 302428

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: