Oilmega, 2 L

43,00 €
Hinnat sisältävät alv:n
2 l (21,50 € / l)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cavalor OilMega sisältää tasapainoisen seoksen valikoituja rasvahappoja ja NAB-yhdisteitä (Natural Anti-Biotics, luonnon antibiootti). Cavalor OilMega parantaa hevosesi hyvinvointia ja suorituksia. Tutkimukset ovat osoittaneet että NAB vaikuttaa myönteisesti suolistoflooran terveyteen tappamalla patogeenisia bakteereita. Cavalor OilMega sisältää myös runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Cavalor OilMegaa annetaan vähintään 30 päivän ajan (mielellään 60 päivän ajan), ja sitä voidaan käyttää päivittäin. Viikko 1:Sekoita rehun joukkoon 100ml päivässä. Viikosta 2 alkaen: Sekoita rehun joukkoon 50 ml päivässä. Pakkaus: Pullo 2 l – Kanisteri 10 l (1 pumppaus vastaa 25 ml)

FAQ

Mikä erottaa Cavalor OilMegan muista öljyistä?

Eri lähteistä tulevat kasviöljyt sisältävä enemmän omega-3-rasvahappoja ja vähemmän omega-6-rasvahappoja ja päinvastoin. Cavalor OilMega on öljyseos, jossa eri rasvahapot ovat tasapainossa. Näiden kasviöljyjen lisäksi Cavalor OilMega sisältää patentoitua ainesta nimeltä NAB (Natural Anti-Biotics). NAB on kehitetty aineksista, jotka tunnetaan antimikrobisista ominaisuuksistaan. Lihasvaivoista kärsivät hevoset voivat hyötyä Cavalor Muscle Fit'n ja Cavalor OilMegan yhdistelmästä. Ravinnon rasvahappokoostumuksen muuttamisesta voi olla hyötyä vastustuskyvylle, sperman laadulle ja iholle.

Voiko Cavalor OilMegaa käyttää ähkyn ehkäisyyn?

Kasviöljyjä voidaan lisätä ravintoon ähkyn tai ummetuksen hoitoon. Ruuansulatusongelman laatu (ja tukoksen sijainti) kuitenkin ratkaisevat, voiko sitä käyttää. Kysy aina eläinlääkäriltä tai ravintoekspertiltä neuvoa. Vervuert and Coenen (2004) NARA :n verkkosivuilta voit löytää monenlaisia ruokintaohjeita hevoselle, jolla on ollut ähky.

Voiko Cavalor OilMega korvata muita Cavalor-tuotteita (esim. Cavalor Resist tai Cavalor Muscle Fit/Base) ?

Ei, nämä ovat täysin erilaisia tuotteita ja toimivat eri paikoissa. Cavalor OilMega antaa energiaa ja vaikuttaa eläimen rasvahappokoostumukseen ja vastustuskykyyn. OilMegassa oleva NAB voi auttaa bakteeriflooraa taistelemaan patogeeneja vastaan. Cavalor Resist sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä lisäämään antioksidantteja ja vastustuskykyä sekä auttavat hevosta suojautumaan ympäristöstä aiheutuvilta terveysvaaroilta (esim. kansainväliset hevoskuljetukset tai erilaiset ympäristöt). Cavalor Muscle Fit on erityisesti kehitetty tukemaan lihasterveyttä ja ennaltaehkäisemään uupumusta. Lihasongelmista kärsivät hevoset voivat hyötyä Cavalor Muscle Fit'n ja Cavalor OilMegan yhteiskäytöstä.

Tuote numero: 25479

Lue arvosteluja: