Muscle Force Em, 2 kg

153,50 €
Hinnat sisältävät alv:n
2 kg (76,75 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 7 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Lisää lihasmassaa ja parantaa suorituskykyä ja uusien lihassolujen muodostusta. Havaittava kehitys lihasten erottuvuudessa 6 viikon käytön jälkeen

Käyttöohjeet

Saadakseen kilpahevosen nopeasti takaisin aikaisemmalle suoritustasolle lepojakson, vähentyneen harjoittelun tai lihaskunnon heikentymisen jälkeen on tärkeää pyrkiä tasapainoiseen ja optimaaliseen lihasten kasvuun. Tämä vaatii valmennuksen ja ruokinnan yhteensovittamista. Cavalor Muscle Force tuottaa nopeasti havaittavat tulokset. Cavalor Muscle Force antaa myös erinomaiset tulokset nuorilla hevosilla kun vaaditaan nopeaa lihasvoiman kehitystä.

Koostumus ja tuotteen turvallisuus

Cavalor Muscle Force on ravintolisä jota käytetään ruokinnan tukena. Se sisältää välttämättömiä ravintoaineita jotka yhteisvaikutuksellaan tukevat luonnollista ja nopeaa lihasten kehitystä häiritsemättä muita fysikaalisia prosesseja. Cavalor Muscle Force sisältää albumiineja, hiilihydraatteja, mineraaleja, vitamiineja ja nukleotideja. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä ravintoaineita ja lihasten kasvuun vaikuttavia rakennusaineita edistää tasapainoista lihasten kehitystä ja tämän seurauksena estää myös lihasvaurioita voimakkaan rasituksen jälkeen. Johtuen Cavalor Muscle Forcen ainutlaatuisesta koostumuksesta ja siitä että se on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista eikä sisällä mitään kilpailuissa kiellettyjä aineita, käytetään sitä laajalti laukka-/raviurheilussa, lännenratsastuksessa, esteratsastuksessa, kouluratsastuksessa ja jalostuseläimillä ja se on usein eläinlääkäreiden suosittelema.

Annostus

Kilpailevat hevoset: 2-3 pussia (= 30-45g) /pv

Ponit ja harrastehevoset: 2 pussia (=30g) /pv

Jatka antamista kunnes täysi toipuminen on saavutettu, mutta kuitenkin vähintään 5 viikon ajan. Enimmäisannos eläimelle/päivä: 120g (=8 pussia

Saavuttaaksesi nopeasti tuloksia, on mahdollista antaa kaksinkertainen annos (4/5 pussia/pv) ensimmäisen viikon ajan

Pakkaus.

Laatikko 2 kg.

FAQ.

Kannattaako hevoselleni antaa Cavalor Muscle Forcea jos sitä ei valmenneta

Parhaat tulokset saavutetaan jos Cavalor Muscle Forcen antaminen yhdistetään harjoitteluun. Kuitenkin Cavalor Muscle Forcella on vaikutusta myös treenaamattomiin hevosiin.

Mikä erottaa Cavalor Muscle Forcen muista samankaltaisista tuotteista?.

Verrattuna muihin tuotteisiin, Cavalor Muscle Force ei sisällä lainkaan Gamma-Oryzanolia ja on siksi turvallista käyttää kilpailujen aikana ilman että tuotteen vaikutus heikkenee. Cavalor Muscle Force tuottaa varrattain ainutlaatuisen lihasten kasvun, toisin kuin samakaltaiset tuotteet.

Kuinka kauan kestää ennen kuin Cavalor Muscle Forcen vaikutus on havaittavissa?

Maksimitulos saavutetaan 45 päivän annostelun jälkeen. Vaikutus kestää vähintään kolmesta neljään kuukauteen. Tarvittaessa käyttö voidaan uusia 2-3 kuukauden jälkeen.

Kuinka voin tehostaa Cavalor Muscle Forcen käyttöä ravintolisänä?

Kokemuksemme mukaan tehokkain vaikutus saavutetaan kun käytetään Cavalor Hepato Liquid:ia ennen kuin aloitetaan Cavalor Muscle Forcen käyttö.

Tuote numero: 25497

Lue arvosteluja: