Resist, 2 kg

171,00 €
Hinnat sisältävät alv:n
2 kg (85,50 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 7 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cavalor Resist + Vit C lisää hevosesi vastustuskykyä ja suojaa sitä sairastumiselta. Hyvä vastustuskyky on terveen hevosen perusta. Cavalor Resististä on apua karvanvaihtoaikaan sekä hevosille, jotka on maahantuotu hiljattain. Sitä voidaan myös käyttää ennaltaehkäisemään ihoärsytystä matkustettaessa lämpimämpiin tai hiekkaisempiin olosuhteisiin.

Käyttötarkoitus

Mitä enemmän hevonen altistuu stressille kilpailukauden aikana (paljon kuljetuksia ja vieraissa paikoissa oleilua), sitä alttiimpi se on sairauksille. Tämä koskee erityisesti kouluratsastusta, esteratsastusta ja kestävyyslajeja. Näillä hevosilla on suurempi riski sairastua, koska ne ovat useammin kontaktissa monien muiden hevosten kanssa erilaisissa ympäristöissä, jossa ne ovat alttiita hyvin monenlaisille erilaisille bakteereille ja viruksille. Tämän tuloksena ne voivat saada monenlaisia viruksia. Tulehduksien ennaltaehkäisyn ja hoidon vuoksi hevosen tulee vahvistaa immuniteettiaan vieraita bakteereita ja viruksia vastaan.

Säännöllinen harjoitus, hyvä kunto ja aikaa palautumiselle auttavat hevosta pitämään vastustuskykynsä tarpeellisella tasolla. Hyvin tärkeä tekijä on siinä on myös oikeanlainen ruokinta. Uupunut ja stressaantunut hevonen tarvitsee enemmän tiettyjä ravintoaineita. Nämä sisältävät ainesosia, jotka parantavat ravintoaineiden imeytymistä ja rasvanpolttoa, niin että vastustuskykyä parantavista ja ylläpitävistä sekä allergisia reaktioita vähentävistä ravintoaineista saadaan haluttu hyöty irti.

Tuotteen koostumus ja tuoteturvallisuus

Ammattilaisratsastajat ja -tallit käyttävät Cavalor Resist'iä, palautumista ja parantumista edistävää ravintolisää, laajasti. Siinä yhdistyvät biologisesti korkeatasoisesti tietyt ravintoaineet, joita hevonen tarvitsee stressaavina ajanjaksoina, niin että se voi rakentaa ja ylläpitää vastustuskykyään. Hyvä vastustuskyky on paras keino virusinfektioita vastaan. Hyvän vastustuskyvyn omaavat hevoset eivät saa helposti vammoja. Cavalor Resist'iä voidaan käyttää myös ravintolisänä palautumisjaksoina.

Cavalor Resist sisältää rasvahappoja, paljon C-vitamiinia, lisävitamiineja, yrttejä ja nukleotideja. Cavalor Resist'iä on rikastettu vehnäproteiinilla, jolla on immuniteettia stimuloivia ominaisuuksia.

Annostelu

Käytetään kunnes hevonen on täysin parantunut, kuitenkin vähintään 4 viikkoa.

Kilpahevoset: 30-50 g/eläin/päivä (=2-3 annospussia, á 17 g)

Ponit ja kuntoutuvat hevoset: 25 g/eläin/päivä (=2 annospussia á 17 g).

Maksimiannos/eläin/päivä: 102 g (=6 annospussia)

Pakkaus

2 kg

FAQ

Milloin minun tulisi käyttää Cavalor Resist'iä ja kuinka kauan?

Hevosen vastustuskyky voi heiketä monista syistä (kuljetus, kontakti uusiin hevosiin, stressi). Cavalor Resist on erinomainen keino, joka auttaa hevosta pärjäämään olosuhteissa, jotka vaikuttavat sen vastustuskykyyn.

Milloin minun tulisi alkaa antaa Cavalor Resist'iä, jos hevoseni on lähdössä matkalle?

Suosittelemme aloittamaan Cavalor Resist:in syöttämisen vähintään 6-10 päivää ennen kuljetusta.

Tuote numero: 25460

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.