« Takaisin / Hevonen / Hevosen rehut / Lisäravinteet / Lisäravinteet nivelille

Hilton Herbs HiltonHerbs Multiflex Gold, 1 litra

43,79 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 l (43,79 € / l)

Saat 12% lisäalennuksen täällä tai 16% sovelluksessa!

Lataa nyt

Kopioi koodi: FORYOU
Voimassa sovelluksessa ja verkkokaupassa: 80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 25.06.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty HiltonHerbs Multiflex Gold, 1 litra
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Optimaalinen liikkuvuus.

MultiFlex Gold on nopeasti imeytyvä nestemäinen ravintolisä, joka sisältää yrttejä, kuten harpagojuurta (pirunkoura) ja nokkosta. MultiFlexin jauhemainen versio oli ensimmäinen ravintolisä, jota Medical Herbalistin apulaisjohtaja Hilary Self kehitti, ja yhdessä ne ovat myydyimpiä hevosten ja ponien rohdosvalmisteitamme. Alkuvaiheen käytön jälkeen voit jatkaa jauhemaisella MultiFlex-tuotteella (emme suosittele molempien antamista yhdessä). MultiFlexin ohella omistajat voivat myös harkita Relief Gold -tuotteemme satunnaista käyttöä, kun on tarvetta lisätuelle. MultiFlexiä voidaan käyttää yhdessä Cush X -tuotteiden kanssa. MultiFlex-tuotteet voivat tietyissä tapauksissa olla sopivampia kuin Senior Horse -tuotteemme. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä helpline@hiltonherbs.com. Ezee Arnikki, TLC tai Muscle Magic olisivat ihanteellisia tuotteita ohessa käytettäväksi liikkuvuuden täydentämiseen tai Phytobalm-voiteemme pienille haavoille.

Tuoteominaisuudet:

  • Notkeat nivelet ja lihakset
  • Terve verenkiertojärjestelmä
  • Kaviokuumeelle alttiille hevosille
  • Optimaalinen liikkuvuus iästä huolimatta

Teknisiä lisätietoja:

Koostumus: Tinktuurat: Omenaviinietikka, 1:3: Paholaiskynnen juuri, orapihlajanmarjat, mesiangervo yrtti, maitohorsman siemen, nokkosen lehti, rairuoho yrtti, sellerinsiemen, voikukanjuuri. Analyyttiset komponentit: Raakavalkuainen: 0,5 % Raakarasva < 0,5 % Raakakuitu < 0,5 % Raakatuhka < 0,5 % Kosteus 96.8% Natrium 208 ppm.

Tuote numero: 303787

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: