« Takaisin / Hevonen / Hevosen rehut / Lisäravinteet / Lisäravinteet hermostolle & rauhoittamaan

Cavalor Cavalor SoZen 1,5 kg

190,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1.5 kg (127,33 € / kg)

Säästä nyt 12% EXTRA tai 17% EXTRA uudessa APPissamme!

Kopioi koodi: SPRING12
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 20.05.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Cavalor SoZen 1,5 kg
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Monet kilpahevoset toimivat suorituskykynsä alapuolella, koska ne ovat stressaantuneita eivätkä pysty keskittymään kilpailussa. Stressi, hermostuneisuus, paniikkikohtaukset ja keskittymisen puute ovat oireita hyvin monimutkaisesta ongelmasta. Vielä ei ole olemassa yleiskeinoa rauhoittaa hevonen täysin ilman rauhoittavia lääkkeitä (jotka ovat kiellettyjä kilpailuissa!) ja säilyttää samalla sen keskittymiskyky mahdollisimman suurena. Cavalor on kehittänyt SoZenin vastaamaan juuri tähän ongelmaan. Ensimmäinen hevosten ravintolisä, joka tasapainottaa adrenaliini- ja kortisolipitoisuuksia. Cavalor on havainnut tutkimuksissaan, että pitkäaikainen jännittyneisyys aiheuttaa stressiä. Stressi saa hormonijärjestelmän epätasapainoon, jolloin adrenaliinia erittyy liikaa ja kortisolia liian vähän. Mitä huonompi adrenaliinin ja kortisolin suhde, sitä enemmän jännitys vaikuttaa.

Teknisiä lisätietoja:

Koostumus: Gingseng; Humulus Lupulus; Ruta graveolens; Solidago virgaurea; Hypericum perforatum; Urtica dioica; Betula lavendula; Glycyrrhiza glabra; Magnesiumsitraatti. Analyyttiset ainesosat: Raakavalkuainen 28 % Raakarasva 1,6 % Raakatuhka 8 % Raakakuitu 12 % Fosfori 0,2 % Kalsium 1,1 % Natrium 0,1 % Magnesium 1,8 % Lisäaineet/kg: L-tryptofaani 250000 mg.

Tuote numero: 305361

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: