« Takaisin / Merkit / Scharf

Scharf Scharf Freedon estesatulavyö

Alk. 360,05 €
OVH: 379,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä jopa 20% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 120 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 25.06.2023 asti.
Våri: Black
Black Scharf Freedon estesatulavyö
Kokotaulukko
Size EU US & UK
40 40 cm 16"
45 45 cm 18"
50 50 cm 20"
55 55 cm 22"
60 60 cm 24"
65 65 cm 26"
70 70 cm 28"
80 80 cm 32"
90 90 cm 36"
100 100 cm 40"
110 110 cm 44"
120 120 cm 48"
130 130 cm 52"
140 140 cm 56"
150 150 cm 60"
Takaisin

Satulavyöt mitataan soljen keskipisteestä toisen soljen keskipisteeseen.

Oikean satulavyön pituuden määrittäminen aloitetaan laittamalla satulahuopa ja satula hevosen selkään. Mittaa mittanauhalla etäisyys satulan vastinhihnan keskimmäisestä reiästä samaan kohtaan toisella puolella. Mittanauhan tulee olla noin kämmenen leveyden hevosen kyynärpään takapuolella. Tämä mitta vastaa satulavyön pituutta. Koska satuloiden koot ja hihnojen pituudet vaihtelevat, voi olla välttämätöntä mitata myös satulavyön mitta uudelleen satulan vaihtamisen yhteydessä.

Jos vaihdat lyhyen (koulu) ja pitkän satulavyön välillä, lisää tai vähennä pituudesta noin 50 cm.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Ylellinen ja patentoitu SCHARF Freedom satulavyö on suunniteltu niin, että sen jokainen osa on vuorovaikutuksessa tietyn rintalihaksen kanssa häiritsemättä muiden lihasten vapaata toimintaa. Satulavyö toimii vuorovaikutuksessa riippumattomasti oikean- ja vasemmanpuoleisten kylkivälilihasten mukana, mukautuen syvien rintalihasten liikkeisiin sekä nousten ja laskien rintalihasten liikkeen mukana lihasten muuttuvien muotojen mukaisesti. Satulavyön joustavuus parantaa kylkiluiden ja rintakehän rustoliittymien ja nivelien liikkuvuutta mahdollistaen rintakehän laajenemisen esteettömästi. Satulavyön ilmankierto on maksimaalinen. SCHARF Freedom satulavyön kontaktipinnat hevoseen mahdollistavan ilmanvirtauksen ja ehkäisevät hikoilemista. Anatomisen muodon ansiosta rintalastaan eikä kyynärpäähän kohdistu painetta vaan tilaa on optimaalisesti. Satulavyö soveltuu herkille hevosille. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet on helppo kiinnittää, ja joustava materiaali yhdessä rullasolkien kanssa varmistaa erinomaisen mukavuuden. SCHARF Freedom satulavyö on ainutlaatuinen, sen mullistava toiminta tekee siitä markkinoiden ensimmäisen satulavyön, joka toimii vuorovaikutuksessa lihaksiston kanssa. Sen erityiset liitokset mahdollistavat satulavyön taittelemisen niin, ettei se vie paljon tilaa kuljetuksessa tai säilytyksessä. SCHARF Freedom satulavyö on patentoitu ja valmistettu Euroopassa laadukkaista materiaaleista eurooppalaisten standardien mukaisesti. Tämän tuotteen kehittelyssä on painotettu hevosen elämänlaatua, ja satulavyön hyvän laadun ansiosta voit käyttää sitä useiden vuosien ajan. Satula pysyy turvallisesti hevosen selässä hevosen säilyttäessä optimaalisen liikkumisvapauden. 100 % pehmeää ja sileää nahkaa. Satulavyö puhdistetaan nahanhoitotuotteilla. Freedom satulavyö on ainoa satulavyö, jossa on erittäin vastustuskykyinen, integroitu rakenne, joka on valmistettu muotoaan muuttamattomista polymeerikuiduista. Tämä yhtenäinen ja saumaton materiaali toimii sisäisenä rakenteena, jota on käytännössä mahdotonta rikkoa. Vahva synteettinen kuitu (750 kg:n vastus koulu- ja islanninhevosmalleissa ja 1500 kg:n vastus este-, kilpailu- ja lännenmalleissa) kulkee päästä päähän, se on päällystetty laadukkaalla nahalla, joka yhdistää osat toisiinsa tyylikkäästi ja laadukkaasti. Tämä materiaali on viimeisintä uutta, ja sitä käytetään extreme-lajeissa (kiipeily, alusten kiinnittäminen, ilmaurheilu jne.), materiaali on hyväksytty eurooppalaisten turvanormien mukaisesti, ja sillä on lujuuden tarkistuksen osoittava sertifikaatti.

Tuote numero: 329368

Lue arvosteluja:

Våri: