Tarkista tilauksesi status täältä

Cavalor SoZen 1,5 kg

€ 186,00
Hinnat sisältävät alv:n
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Monet kilpahevoset toimivat suorituskykynsä alapuolella, koska ne ovat stressaantuneita eivätkä pysty keskittymään kilpailussa. Stressi, hermostuneisuus, paniikkikohtaukset ja keskittymisen puute ovat oireita hyvin monimutkaisesta ongelmasta. Vielä ei ole olemassa yleiskeinoa rauhoittaa hevonen täysin ilman rauhoittavia lääkkeitä (jotka ovat kiellettyjä kilpailuissa!) ja säilyttää samalla sen keskittymiskyky mahdollisimman suurena.
Cavalor on kehittänyt SoZenin vastaamaan juuri tähän ongelmaan. Ensimmäinen hevosten ravintolisä, joka tasapainottaa adrenaliini- ja kortisolipitoisuuksia. Cavalor on havainnut tutkimuksissaan, että pitkäaikainen jännittyneisyys aiheuttaa stressiä. Stressi saa hormonijärjestelmän epätasapainoon, jolloin adrenaliinia erittyy liikaa ja kortisolia liian vähän. Mitä huonompi adrenaliinin ja kortisolin suhde, sitä enemmän jännitys vaikuttaa.


Teknisiä lisätietoja:


Cavalor SoZen on harkittu sekoitus kauraa (Avena sativa), koivua (Betula), lakritsijuurta (Glycyrrhiza glabra) ja valkosipulia (Allium sativa). Se vähentää hevosen jännitystä ja siten myös stressiä.


Käyttöohjeet:


Cavalor SoZen: Ensimmäisellä käyttökerralla Cavalor SoZeniä annetaan vähintään 10 päivän ajan 30 g päivässä (neljä lusikallista). Tämä on tarpeen adrenaliini- ja kortisolitasojen tasapainottamiseksi. HUOM.: Joskus voi olla, että hevonen vaikuttaa 4–5 päivää kuurin aloittamisen jälkeen jopa vielä hermostuneemmalta, mutta tämä johtuu siitä, että SoZen on alkanut vaikuttaa. Sen jälkeen voit käyttää Cavalor SoZeniä 2 päivää (15 g/päivä, kaksi lusikallista) ennen päivää, jona hevosen halutaan olevan rauhallinen. Maksimiannostus: 60 g päivässä.
Useimmat hevoset reagoivat Cavalor SoZeniin hyvin. Jos hevonen ei rauhoitu tarpeeksi yksittäisillä tuotteilla, suosittelemme yhdistämään Cavalor SoZeniin Calavor Takit Easyn, jossa on paljon metioni/serotiinipitoisuuksia tasapainottavaa tryptofaania ja joka täydentää siten erinomaisesti Cavalor SoZeniä.
Pakkaus:
– 400 g purkki
– 1500 g purkki


Tuote numero: 305361

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Cavalor SoZen 1,5 kg