« Takaisin / Hevonen / Loimet / Kuivatusloimet, fleeceloimet ja villaloimet

PS of Sweden -jäähdytysmatto

OVH: -15% alennusta
75,65 €
OVH: 89,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä jopa 60 % kevään ja kesän tuotteissa
+ EXTRA 18 % alennusta Horze & B Vertigosta
+ EXTRA 8 % alennus muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER-SAVE
99€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2024 asti.
Våri: DB/AB
DB/AB PS of Sweden -jäähdytysmatto
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämän viilentävän maton yläosa on valmistettu 3D-ilmaverkosta ja alaosa yksittäisestä linnunsilmäverkosta, mikä takaa erinomaisen hengittävyyden. Matto on viimeistelty polyesterinauhalla ja luonnonvalkoisella ja keskisinisellä raidallisella teipillä verkkojen välissä. Yksi tarrakiinnitys ja T-solki edessä takaavat turvallisen istuvuuden, kun taas ristikkäiset irrotettavat vyöt ja häntänauha kahdella napsautushakaskiinnikkeellä suojaavat alapuolen. Painettu valkoisella PS of Sweden -logolla molemmilla puolilla, kaikki metalliset yksityiskohdat ovat hopeanvärisiä, kun taas tekoturkis koristaa kaulaa. Maton etuosa on vuorattu mukavuuden lisäämiseksi.

Tuoteominaisuudet:

  • Reunukset polyesterinauhaa kauttaaltaan Yksikosketusteippikiinnitys T-soljella edessä ja ristikkäin irrotettavat vyöt vatsan alla Painettu PS of SWEDEN tekstilogo valkoisella värillä molemmilla puolilla Kaikki metalliyksityiskohdat hopeanvärisinä Tekoturkis kaulassa

Tuote numero: 345236

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: