Osta Trikem Macro Pro Balance, 6 kg | horze.fi

Trikem Sport Trikem Macro Pro Balance, 6 kg

€ 25,60
Hinnat sisältävät alv:n
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Trikem Macro Pro Balance, 6 kg
Kuvaus

Kuvaus

Puhdas kivennäisainelisä hevosille.


VIMITAL Macro Pro Balance - ravintolisä tärkeimpien kivennäisaineiden puutokseen. Puhdas kivennäisainelisä, lisätty booria, piitä ja magnesiumia. Tärkeää nivelten toiminnalle ja luuston rakenteelle. VIMITAL Macro Pro Balance on kehitetty laajojen rehuanalyysien, viimeisimpien tutkimustulosten kivennäisaineiden vaikutuksista hevosiin ja eri tiivisterehujen menetelmien pohjalta. Muiden välttämättömien hivenaineiden ja vitamiinien tarpeen voi tasapainottaa nestemäisen VIMITAL Multi Pro Balance ravintoainelisän avulla. Olemme selkeästi erottaneet kivennäisaineet ja hivenaineet & vitamiinit VIMITAL Macro ja Multi tuotteissa, jolloin ruokavalion täydentäminen tarpeiden mukaisesti on helppoa.


Teknisiä lisätietoja:


Annostus: 50-100 g päivittäin tai rehuannosten mukaisesti. Suositellaan annettavaksi ympärivuotisesti. Sopiva ravintolisä myös laiduntaville hevosille. SISÄLTÖ 50g :aa kohden: Kalsium. Fosfori. Magnesium. Pii. Sinkki. Mangaani. Kupari. Boori.


Tuote numero: 302205

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi