Gastrolar, 2,7 kg

69,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
3 kg (25,91 € / kg)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 7 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Gastrolaria suositellaan, jos hevosen mahalaukun hapot joutuvat epätasapainoon stressin seurauksena esim. rasituksessa, kuljetuksen aikana, kilpailuissa ja ruokintaohjelman muutoksissa. Gastrolar suojaa mahalaukun limakalvoja vahvoilta vatsahapoilta. Gastrolarissa on yhdistelmä sulavaa perunakuitua, lesitiiniä, inuliinia, hiivaa ja B-vitamiineja. Auttaa ylläpitämään tervettä suolistoflooraa ja ruuansulatusta.


Tuoteominaisuudet:


  • Suositellaan hevosille, joilla on taipumusta mahan liikahappoisuuteen
  • Auttaa ylläpitämään tervettä suolistoflooraa ja ruuansulatusta
  • Lisätty välttämättömiä B-vitamiineja

Teknisiä lisätietoja:


Lisäaineet / kg:Metioniini 12,4 g.B1-vitamiini 1200 mg.B6-vitamiini 400 mg.Foolihappo: 100 mg.B12-vitamiini 34 mg.Ravintosisältö:Raakaproteiini 11,1 %.Raakarasva 5,7 %.Raakatuhka 4,1 %.Raakakuitu 14,9 %.Vesi 8,9 %.Ainesosat:Galaktoosikuitu perunoista.Fermentoitu hiiva.Lesitiini.Inuliini.


Tuote numero: 308643

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.