Energy Pro Balance, 2500 ml

43,30 €
Hinnat sisältävät alv:n
3 l (17,32 € / l)
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tehokas ja laadukas energialisä hevoselle.


Vimital Energy Pro Balance lisäravinteessa on yhdistetty useita laadukkaita öljyjä, jotka optimoivat hevosen energian hyväksikäyttöä ilman että se vaikuttaa haitallisesti paksusuolen käymisprosessiin.
Hevonen saa 75 % energiantarpeestaan karkearehusta ja sillä on vain rajoitettu kyky muodostaa energiaa tärkkelyksestä ja rasvasta. Ainoastaan nostamalla väkirehuannostusta tarvittavan energiatason saavuttamiseksi, esimerkiksi suoritushevosilla, saavutetaan myös paljon haittavaikutuksia.

Tärkkelys vaikuttaa mahalaukun toimintaan ja on yksi syy siihen miksi mahahaava on tänä päivänä niin yleinen sairaus hevosilla. Tärkkelys nostaa pH-arvoa mahalaukussa, joka taas vähentää proteiinien pilkkomista ja haitallisten bakteerien poistumista ruoasta.
Tärkkelyksen pilkkoontuminen ohutsuolessa on riippuvainen Amylaasi - entsyymistä, jota hevonen itse pystyy valmistamaan vain vähän. Hevonen ei yksinkertaisesti vain pysty pilkkomaan suuria määriä tärkkelystä jota suuret väkirehuannokset sisältävät. Pilkkomatta jääneet tärkkelykset siirtyvät paksusuoleen ja tuhoavat paksusuolen käymisprosessia. Liiallinen tärkkelyksen saanti voi näinollen myös aiheuttaa yleisen energiatason laskua.

Hevosen kyky pilkkoa rasvaa on myöskin rajoitettu, mutta koska rasva sisältää enemmän kuin kolme kertaa niin paljon energiaa kuin väkirehu, on se kuitenkin tehokas energian lähde.
Vimital Energy Pro Balance sisältää useita lyhyitä, keskipitkiä ja pitkiä rasvahappoja. Tämä ominaisuus on optimaalinen hevoselle sillä näin se pystyy nopeasti ja tehokkaasti hyödyntämään suuria määriä energiaa. Lisäksi lesitiini auttaa rasvojen pilkkomisessa ja sillä on hellävarainen vaikutus mahalaukun ja suoliston limakalvoille.

Rasvoista saatu energia ei vaikuta stressitasoon, eli se on nk. ”kylmää energiaa” ja se myös vähentää ruumiinlämmön nousua työskentelyn aikana. Tämä taas parantaa energiatason pitkäkestoisuutta, vähentää nestehukkaa ja lyhentää palautumisaikaa.


Käyttöohjeet:


VIMITAL ENERGY Pro Balance korvaa osan rehusta ja optimoi hevosen kykyä hyödyntää energian paremmin. Suositellaan käytettäväksi suoristushevosilla jossa energian tarve vastaa yli 2,5 kg väkirehua / vrk ja hevosille jotka kärsivät vatsaongelmista.

Sopii myös korvaamaan osan väkirehusta kuumilla hevosilla.

Esimerkki: perustuu rehuannoksiin kevyttä työtä tekevälle hevoselle jolle korvattiin noin 1/2 kg väkirehusta 2dl Energyllä päivässä. Jos haluat lisätä energiaa (kovempi työ) voidaan nostaa jopa 4 dl Energyä ateriaa kohti.

VIMITAL ENERGY Pro Balance imeytyy nopeasti, joka mahdollistaa sen että voidaan ohjata energia oikeaan tilanteeseen.
Annostus:
Max annos 4dl/annos.
1 dl Energy Pro Balance vastaa noin 3 hg kaura tai vastaavaa rehua.


Tuote numero: 313977

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.