Energy Booster proteiinilisä, 60 ml

19,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
5 l (3,99 € / l)
Säästä 15% tilauksestasi
Kopioi koodi: BUY3SAVE15
Tarjous on voimassa vain kun tilaat vähintään 3 tuotetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tuotteiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 30.5.2022 saakka. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Ainutlaatuinen ja 100 % sulava proteiinilisä. Imeytyy nopeasti lihaksiin eikä aiheuta energiaa kuluttavaa katabolismia ruuansulatuselimistössä. Annetaan ennen kovaa rasitusta tai kilpailusuoritusta.Ero tavallisen proteiinin ja peptidien välillä: tavallisen proteiinin pilkkomiseen kuluu paljon energiaa ja aikaa kuluu enemmän ennen kuin lihakset voivat hyödyntää proteiinin. Peptidit imeytyvät paljon nopeammin ja lisäävät nopeasti energiatasoa sekä kestävyyttä. Peptidilisä on tehokkain tapa tyydyttää proteiinien tarve kovassa rasituksessa.Energy Booster sisältää vain peptidi aminohappoketjuja.


Tuoteominaisuudet:


  • Proteiinilisä kovassa rasituksessa oleville kilpahevosille
  • Nopeasti imeytyvä ja energiaa sekä kestävyyttä lisäävä
  • Annetaan 1-2 tuntia ennen suoritusta

Teknisiä lisätietoja:


Lisätyt ravintoaineet per kg:E-vitamiini: 30 000 mg.B1-vitamiini: 1920 mg.B2-vitamiini: 200 mg.B6-vitamiini: 30 mg.B12-vitamiini: 750 µg.Ravintosisältö:Raakaproteiini 23,5 %.Raakarasva 1,9 %.Raakakuitu 0 %.Raakatuhka 12,1 %.Natrium 1,78 %.Kalium 0,47 %.Magnesium 0,27 %.Kalsium 0,18 %.Ainesosat:Kasviproteiineja dipeptidien ja tripeptidien muodossa.Vesi.Glyseroli.Vitamiinivalmiste.Natriumkloridi.Natriumkarboksimetyyliselluloosa.Inuliini.Kalsiumglukonaatti.Kaliumkloridi.Magnesiumkelaatti.Kaliumsorbaatti.Sinkkikelaatti.


Tuote numero: 308633

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.