Cavalor Cavalor Calm, 5 kg

Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Yrttivalmiste, joka vähentää hermostuneiden ja jännittyneiden hevosten stressiä. Sopii myös nuorille hevosille.Päiväannos: 45 g, aloita 3 päivää ennen stressitilannetta. Voidaan antaa pidempiäkin aikoja, maksimissaan 4 viikkoa yhtäjaksoisesti, jonka jälkeen vähennetään annostusta hiljalleen.

Käyttötarkoitus

Liian monet kilpailevat hevoset eivät stressin vuoksi kykene parhaaseen suoritukseensa. CAVALOR CALM voi olla vastaus ongelmaan. Cavalor Calm auttaa ehkäisemään stressin oireita.

CAVALOR CALM on yrttipohjainen ravintolisä, joka lievittää stressiä veltostuttamatta kuitenkaan hevosta. CAVALOR CALM ei sisällä kiellettyjä aineita eikä sillä ole kielteisiä vaikutuksia hevosen maksaan tai munuaisiin.

Cavalor Calmia voidaan käyttää menestyksekkäästi:

  • säikyille hevosille kilpailuissa
  • liian temperamenttisille hevosille treenatessa
  • helposti stressaantuville hevosille
  • kilpailukäytössä olevilla oreilla

Cavalor Calm on kehitetty erityisesti hevosille, jotka käyttäytyvät säikysti kilpailuissa ja vähäisessä määrin myös kroonisesti stressaantuneille hevosille.

Koostumus ja tuoteturvallisuus

Cavalor Calm on yrttipohjainen ravintolisä, joka lievittää äänistä, valoista, varjoista, lämpötilanmuutoksista, odottamattomista liikkeistä, muista hevosista, oudoista tilanteista yms. johtuvaa herkkyyttä. Tuotteella on rauhoittava vaikutus, joka ei kuitenkaan heikennä hevosen keskittymiskykyä tai motoriikkaa. Koska Cavalor Calmia on laimennettu reilusti, sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia: ei mitään jäämiä tai haitallisia vaikutuksia maksaan tai munuaisiin. Cavalor Calm sisältää: magnesiumia, tryptotaania, yrttejä, B1, B6 ja B12 -vitamiineja. Cavalor Calm ei sisällä kilpailuissa kiellettyjä aineita.

Käyttö

Jokainen hevonen on yksilö ja sillä on erilaiset tarpeet. On hyvin vaikeaa määrittää rauhoittavan tuotteen normaalia annostusta. Suosittelemme sinua etsimään hevosellesi sopivan annostuksen.

Suosittelemme aloitusannokseksi 3 mitallista /vrk (45 g), 2-3 päivää ennen tulossa olevaa stressaavaa tilannetta.

Sekoita päivittäiseen ruoka-annokseen. Tätä annostusta voidaan muuttaa toivottuun tulokseen pääsemikseksi. Voidaan myös käyttää pidemmän ajan, enintään 4:n viikon, jaksona.

Vähennä annostusta asteittain.

Haluat varmasti vähentää Cavalor Calmin jatkuvan käytön jossakin vaiheessa, koska hevonen tottuu siihen. Lisää tietoa tästä löydät FAQ:sta.

Pakkaus

5 kg

FAQ

Miksi en voi antaa hevoselleni jatkuvasti Cavalor Calmia?

Kun käytät Cavalor Calmia hevosellasi pidemmän aikaa, hevonen tottuu sen aktiivisiin ainesosiin, jolloin aineen teho vähenee. Tämän välttämiseksi suosittelemme, että pidät joka kuukausi 10:n päivän jakson, jolloin et anna Cavalor Calmia.

Tuote numero: 25420

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: