Horse Master Tendileg geeli, 500 ml

€ 36,95
Hinnat sisältävät alv:n
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

geeli jänteiden ja nivelten hoitoon.


TENDILEG GEL on hierontageeli jänteille, nivelille ja lihaksille:- Kipujen ja jäykkyyden ehkäisyyn ennen kilpailuja.- Palautumiseen 2 kertaa päivässä, kunnes edistystä tapahtuu.Ei sisällä pirunkouran juurta. Tämä tuote korvaa HARPAGOGEL-valmisteen.Ominaisuudet:TENDI LEG GEL on ulkoinen geeli, jolla pyritään lievittämään jalkojen lämpöilyä ja tilapäisiä jänne-, nivel- ja lihaskipuja, jotka aiheutuvat intensiivisestä treenistä.TENDI LEG GEL on koostumukseltaan optimaalinen lihashuoltovalmiste, jossa on orgaanista rikkiä, hyaluronihappoa, fucusta sekä eteerisiä öljyjä (rosmariini, laakerinlehti, arnika, kuivattu neilikka, ja eukalyptus). Tarjoaa nopean helpotuksen lieviin kipuihin ja jäykkyyteen.


Teknisiä lisätietoja:


Ainesosat|Vesi, orgaaninen silikoni, hyaluronihappa, fucus, rosmariiniöljy, laakerinlehtiöljy, arnika,|neilikkauute, eukalyptus, sidosaine, säilöntäaine.


Tuote numero: 302449

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

HorseMaster Tendileg geeli, 500 ml