Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla

139,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
Våri: Musta/Musta
Musta/Musta LeMieux Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla
White/Natural LeMieux Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pro-Sorb-systeemi tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän – ylellisen Merino-lampaankarvaromaanin, jolla voi säätää joustavasti satulan istuvuutta ja tasapainoa. Satulan alle ei tarvitse tämän romaanin lisäksi laittaa ylimääräisiä kerroksia, jotka voivat usein liukua paikaltaan ja joita on vaikea sijoittaa tarkasti paikalleen. Pro-Sorb-romaani tarjoaa useita vaihtoehtoja yhdessä tuotteessa.
Muistivaahtoa sisältävät täytepalat liukuvat helposti paikalleen lampaankarvan alle. Nämä täytepalat kattavat selän tärkeimmät painolle altistuvat alueet tarjoamalla pehmustetta sekä vaimentamalla iskuja.
Satularomaania voi käyttää edestä tai takaa kohottavana. 9 mm:n ja 13 mm:n kokoiset täytepalat mahdollistavat satulan tarkemman istuvuuden säätämisen.
Joustava vaihtoehto eri mallisille hevosille ja erilaisille satuloille – etenkin jos samaa satulaa käyttää usealla eri hevosella.
Pro-Sorb-romaanin matala malli estää satulan huonoa istuvuutta, jos kaivataan ainoastaan lisää pehmustetta satulan alle. Lampaankarvan luonnollinen hengittävyys ja siirtävä vaikutus yhdessä täytepalojen kanssa takaavat mahdollisimman vähäisen lämmön ja hien kerääntymisen. Setti, johon kuuluu kaksi 13 mm:n täytepalaa, sekä lisäsetti, jossa kaksi 9 mm:n täytepalaa.


Tuote numero: 314289

Lue arvosteluja: