LeMieux Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla

139,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 8 )
Säästä jopa 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 50 € tai yli, säästä 12%. Osta 80 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 12.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero tuotteille.
Våri: Black/Natural
Black/Natural LeMieux Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla
Ruskea/Ruskea LeMieux Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla
White/Natural LeMieux Pro-Sorb –romaani lampaankarvalla
Kokotaulukko
Size A - Size
S/P 42 cm
M/C 45 cm
L/F 47 cm
Takaisin

It is important that your saddle pad is based on the length of the saddle, and not necessarily on the length of the horse’s back. The saddle pad should always be slightly longer than the saddle. The saddle pad model should also match the saddle model (e.g. dressage, allround).

Tilaustavara

Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastolta. Jos tilauksessasi on yhteistyökumppaniltamme hankittavia tuotteita, se viivästyttää koko tilauksesi toimitusta. Tarkistathan arvioidun toimituspäivän kassalla.

Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pro-Sorb-systeemi tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän – ylellisen Merino-lampaankarvaromaanin, jolla voi säätää joustavasti satulan istuvuutta ja tasapainoa. Satulan alle ei tarvitse tämän romaanin lisäksi laittaa ylimääräisiä kerroksia, jotka voivat usein liukua paikaltaan ja joita on vaikea sijoittaa tarkasti paikalleen. Pro-Sorb-romaani tarjoaa useita vaihtoehtoja yhdessä tuotteessa.
Muistivaahtoa sisältävät täytepalat liukuvat helposti paikalleen lampaankarvan alle. Nämä täytepalat kattavat selän tärkeimmät painolle altistuvat alueet tarjoamalla pehmustetta sekä vaimentamalla iskuja.
Satularomaania voi käyttää edestä tai takaa kohottavana. 9 mm:n ja 13 mm:n kokoiset täytepalat mahdollistavat satulan tarkemman istuvuuden säätämisen.
Joustava vaihtoehto eri mallisille hevosille ja erilaisille satuloille – etenkin jos samaa satulaa käyttää usealla eri hevosella.
Pro-Sorb-romaanin matala malli estää satulan huonoa istuvuutta, jos kaivataan ainoastaan lisää pehmustetta satulan alle. Lampaankarvan luonnollinen hengittävyys ja siirtävä vaikutus yhdessä täytepalojen kanssa takaavat mahdollisimman vähäisen lämmön ja hien kerääntymisen. Setti, johon kuuluu kaksi 13 mm:n täytepalaa, sekä lisäsetti, jossa kaksi 9 mm:n täytepalaa.


Tuote numero: 314289

Lue arvosteluja:

Våri: