Osta Cavalor Electrolyte Balance, 800 g | horze.fi
Best Price

Electrolyte Balance, 800 g

€ 29,95
Hinnat sisältävät alv:n
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Cavalor Electrolyte Balance, 800 g
Kuvaus

Kuvaus

Maistuva elektrolyyttijauhe joka sisältää nopeasti imeytyviä vitamiineja ja glukoosipohjaisia aminohappoja helpottamaan palautumista.

Käyttötarkoitus

Hevosen hikoillessa se menettää suuria määriä elektrolyyttejä ja mineraaleja jotka ovat välttämättömiä elimistön normaalille toiminnalle. Koska hiki on nestemäistä, elektrolyyttien ja veden puute ovat suurin syy väsymiseen kestävyyslajeissa. Elektrolyyttivajeesta johtuen hevosen kunto voi laskea ja sen suorituskyky heiketä. Normaaliin mineraali/elektrolyytti/vitamiinitasapainoon pääseminen vie aikaa ja jos elektrolyyttien menetys hikoilun vuoksi on merkittävää, menetys tulee korvata. KÄyttämällä Cavalor Electrolyte Balancea elektrolyyttien ja mineraalien menetyksen jälkeen (kuumuus, kuljetus, harjoitus), hevonen pysyy paremmin kunnossa, se palautuu nopeammin ja kestää paremmin harjoituskaudella, kilpailuissa ja kuljetuksessa.

Koostumus ja tuoteturvallisuus

Cavalor Electrolyte Balance on ravintolisä, joka korvaa näitä puutteita. Se sisältää joukon tärkeitä elektrolyyttejä (mm. sodiumia, potassiumia, kloridia, magnesiumia ja kalsiumia) sekä joitakin tärkeitä B-vitamiineja. Tämän lisäksi se sisältää tärkeitä aminohappoja ja sokereita (dekstroosia), jotka antavat energiaa ja edistävät elektrolyyttien imeytymistä.

Annostelu

45 g sekoitettuna rehuun tai juomaveteen / päivä / eläin. Suositeltu ajankohta: heti hikoilun jälkeen. Pidä aina saatavilla riittävästi raikasta juomavettä. Maksimiannostus: 100 g / eläin/päivä.

Vinkki: Anna hevosellesi 45 g Cavalor Electrolyte Balancea sekoitetettuna 500 g pellettejä 30 min sisällä kovan rasituksen jälkeen. Näin optimoit palautumisen ja hevonen on vireessä seuraavana päivänä.

Pakkaus

800 g

FAQ

Onko nestemäisen ja pulverimuotoisen elektrolyyttilisän välillä eroja?

Ei, mutta nestemäisen käyttö voi olla käytännöllisempää.

Miksi valita elektrolyyttisekoitus tavallisen suolakiven sijasta?

Tasapainoinen elektrolyyttisekoitus sisältää joukon elektrolyyttejä ja ravintoaineita, jotka korvaavat kovasta harjoituksesta johtuvaa elektrolyyttivajetta. Tavallinen suolakivi korvaa vain sodiumin ja kloridin vajauksen.

Käytänkö Elektrolyyttejä harjoitusta ennen vai jälkeen?

Moniin muihin ravintoaineisiin verrattuna, elimistössä ei ole muita vesi- tai elektrolyyttivarastoja kuin ruuansulatuselimistössä olevat. Ylimääräinen neste ja elektrolyytit poistuvat virtsan mukana. Et voi antaa elektrolyyttejä ennen kilpailua vaan ne tulee antaa hevoselle fyysisen rasituksen jälkeen. Poistuneita elektrolyyttejä voidaan kuitenkin korvata sitä mukaa, kun niitä poistuu (harjoituksen aikana ja sen jälkeen). Elektrolyyttien antamisesta ennen kilpailuun lähtöä ei ole hyötyä, mutta niiden antamisessa muutamaa tuntia ennen kilpailutilannetta voi olla etua.

Tuote numero: 25426

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi