*alennus vähennetään ovh:sta - vähintään 30% alennusta merkeiltä Horze & B Vertigo
+ monia muita huippumerkkejä alennuksessa
Lasten ratsastusliivit

Lasten ratsastusliivit

Lasten ratsastusliivit ovat  käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Ne lämmittävät juuri sopivasti rajoittamatta liikkumisvapautta. Lasten toppaliivi on upeannäköinen fleecetakin tai neuleen kanssa.

7 tuotetta
Horze lasten klassinen tikkiliivi
OVH -30%

Horze

lasten klassinen tikkiliivi

27,96 €
OVH: 39,95 €
(1)
Weatherbeeta Junior Reflective Lightweight Waterproof liivi
OVH -15%

Weatherbeeta

Junior Reflective Lightweight Waterproof liivi

63,75 €
OVH: 75,00 €
Cavalliera MAJESTY KIDS liivi vedenpitävillä osilla
OVH -20%

Cavalliera

MAJESTY KIDS liivi vedenpitävillä osilla

63,20 €
OVH: 79,00 €
Horze Amber lasten kevyt toppaliivi
OVH -30%

Horze

Amber lasten kevyt toppaliivi

31,46 €
OVH: 44,95 €
(1)
Horze Monster lasten toppaliivi
OVH -30%
Uusi

Horze

Monster lasten toppaliivi

34,96 €
OVH: 49,95 €
Saatavilla heti
Harry's Horse LouLou Hamburg lasten toppaliivi

Harry's Horse

LouLou Hamburg lasten toppaliivi

49,95 €
Harry's Horse LouLou Sarajevo lasten takki

Harry's Horse

LouLou Sarajevo lasten takki

49,95 €

Osta Lasten ratsastusliivit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastusliivit lapsille

Lasten ratsastusliivillä on juuri sopivat ominaisuudet sekä ratsastukseen että tallilla työskentelyyn. Lasten ratsastusliivi tai ratsastustoppaliivi pitää juuri oikeat kehonosat lämpiminä, mutta on riittävän hengittävä ja antaa täyden liikkumisvapauden satulassa.

Horzelta löydät lapsille sekä kevyitä kesäliivejä että lämpimästi topattuja toppaliivejä talvea varten.

Lasten ratsastusliivit jokaiseen tilanteeseen

Ratsastusliivit ovat lyömättömiä erityisesti välikausina. Ne lämmittävät sopivasti keväällä ja syksyllä. Pimeän kauden aikaan heijastava ratsastusliivi lisää turvallisuutta, ja kevyt fleeceliivi on täydellinen kesäiltoina.

Horzen lapsille suunnitellut ratsastusliivit ovat aina trendikkäitä

Lasten ratsastusliivejä on saatavissa sekä tytöille että pojille sopivissa väreissä, jotka sointuvat upeasti yhteen ratsastushousujen ja muiden ratsastusvaatteiden kanssa. Horzelta löydät erilaisiin sääolosuhteisiin ja kaikkiin ratsastuksen lajeihin sopivat ratsastusliivit ja toppaliivit. Tutustu nyt mallistoomme.

Ratsastusliivi lämmittää, mutta ei rajoita liikkumisvapautta. Liikkuessa, kuten ratsastaessa, tallitöissä tai hevosta hoitaessa, kädet eivät palele. Jos sinulla on takki, haluat usein kääriä hihat ylös. Näin ei käy ratsastusliivin kanssa, koska se pitää vartalon lämpimänä, mutta jättää kädet vapaiksi. Liivin materiaali antaa liiville tietyt ominaisuudet, kuten hengittävyyden, tuulenpitävyyden tai vettähylkivän pinnan. Naisten ratsastusliiveissä on yleensä useita taskuja, joissa auton avaimet, kännykkä ja lompakko pysyvät turvassa. Tikattua ratsastusliiviä voi käyttää sellaisenaan tai ratsastustakin alla kylmällä säällä. Ratsastusliivi on yleensä edullisempi kuin ratsastustakki.

Ratsastusliivin tulee istua mukavasti ylävartalon ympärille liikkumisvapautta rajoittamatta. Jotkut ratsastusliivit ovat lyhyempiä edestä, jolloin istuvuus on parempi satulassa. Kaksisuuntainen vetoketju ajaa saman asian. Liivin tulee olla riittävän pitkä takaa, jotta se suojaa munuaisia vedolta ja tuulelta. Se ei kuitenkaan saa olla niin pitkä, että se häiritsee istuntaa satulassa. Ratsastusliivit ovat yleensä melko vartalonmyötäisiä. Niissä on oltava riittävästi taskuja, joissa tärkeät tavarat, kuten auton avaimet ja lompakon, voi säilyttää turvallisesti. Kännykkätasku on myös tärkeä. Heijastavat materiaalit tai huomioväriset yksityiskohdat lisäävät turvallisuutta ratsastaessa.

Ratsastusliivin tulee olla hyvin istuva, mutta se ei saa rajoittaa liikkumisvapautta. Materiaalin tulee olla kestävää ja konepestävää. Koska ratsastat varmasti mielelläsi ulkona, liivin tulee olla vähintään tuulta ja vettä hylkivä, mieluiten tuulen- ja vedenpitävä. On myös tärkeää, että materiaali on hengittävää hikoilemisen ja ylikuumenemisen ehkäisemiseksi. Liivin heijastavat ominaisuudet tai huomioväriset yksityiskohdat lisäävät turvallisuuttasi ratsastaessasi tai työskennellessäsi hämärässä. Ratsastusliivissä tulee myös olla useita, isoja ja suljettavia taskuja, joissa tärkeät tavarasi säilyvät turvassa.

Suosituimmat kategoriat