Lasten kevyet ratsastustakit

Lasten kevyet ratsastustakit

Lasten kevyet ratsastustakit suojaavat tuulelta ja kosteudelta sekä ovat juuri oikeankokoisia ja sporttisia. Kevyet ratsastustakit on suunniteltu tyylikkäille nuorille ratsastajille.

19 tuotetta

Osta Lasten kevyet ratsastustakit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten kevyet ratsastustakit ovat tyylikkäitä nuorten ratsastajien päällä

Lasten kevyt ratsastustakki sopii täydellisesti nuorelle ratsastajalle, joka haluaa näyttää tyylikkäältä Horzen asusteissa. Hanki lapsesi vaatekaappiin kevääksi ja syksyksi lämpimällä fleecellä vuorattu ratsastustakki. Sadesään varalle lapsi tarvitsee ratsastukseen sopivan vedenpitävän ratsastustakin tai sadetakin. Huolellisesti valmistetut ja laadukkaat lasten takit muistuttavat aikuisten takkeja, mutta niiden istuvuus ja tyyli sopivat täydellisesti nuorille ratsastajille.

Juniorikokoiset ratsastustakit näyttävät upeilta sekä ratsastaessa että muuten

Valitse lapsellesi upeasti tyylitelty Horzen ratsastustakki, joka pitää hänet lämpimänä ja kuivana koko lämpimän kauden ajan. Vetoketjulliset tuulitakit, softshelltakit ja kevyttoppatakit ovat erinomaisia valintoja, ne antavat suojaa tuulelta ja kosteudelta sekä näyttävät upeilta ratsastushousujen tai ratsastusleggingsien kanssa. Lisää urheilullista tyyliä lapsesi vaatekaappiin tyylikkäällä, erityisesti lapsille suunnitellulla ratsastustakilla. Upeat grafiikat ja logot somistavat useita malleja, ja käytännölliset taskut sekä vetoketjut ovat tyylikkäitä yksityiskohtia Horzen laadukkaissa takeissa.

Suosituimmat kategoriat