« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Koulusuojat

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Turnout AIR suojat takajalkoihin

54,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 22 % EXTRA Horze & B Vertigo -tuotemerkistä! + Säästä 12% lähes kaikista muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER2024
Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €. Brands in Focus -myynnissä olevat tuotemerkit eivät kuulu tähän: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaroiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske poissuljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 17.06.2024 saakka.
Våri: Black
Black Kentucky Horsewear Turnout AIR suojat takajalkoihin
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Turnout Air suojat on valmistettu rei'itetystä keinonupukista ja vuorattu tunnetulla ja ylellisellä lampaankarvallamme, mikä tekee suojista erinomaisen pehmeät ja miellyttävät. Kustannustehokas vaihtoehto ratsastajille, jotka etsivät erinomaisia suojia päivittäiseen käyttöön. Nämä suojat sopivat erinomaisesti myös laitumelle, eikä niitä ole pilattu hinnalla. Anatomisesti muotoilluissa ja 100 % hengittävissä suojissa on kaksi turvallista tarrakiinnitystä. Helppohoitoiset (konepesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta) suojat ovat ihanteelliset kaikkiin ratsastuksen lajeihin ja kaikille tasoille. Näitä suojia käytetään pääasiassa treenissä, kävelytyksessä, kävelykoneessa, juoksutuksessa, laitumella jne. . . Konepesu 30 asteessa; ei rumpukuivausta.

Tuoteominaisuudet:

  • Rei'itettyä keinonupukkia; Vuoraus keinotekoista lampaankarvaa; 100 % hengittävät; Soveltuvat päivittäiseen käyttöön; Kaksi vahvaa ja joustavaa tarrakiinnitystä; Ihanteelliset herkkäihoisille hevosille

Tuote numero: 306151

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: