-20% kaikista Horzen tuotteista *
Käytä koodia: MIDWEEK
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Jännesuojat

Vuohissuojat tukevat ja suojaavat hevosen jalkoja hyppäämisen ja raskaan treenin aikana. Vuohissuojat suojaavat jalkojen herkimpiä alueita suuria esteitä hypätessä ja ehkäisevät polkemia.

Rajaukset:
73 tuotetta

Treenisuojien käyttö on erinomainen tapa suojata hevosesi jalkoja polkemilta ja kolhuilta treenin aikana.

Pue hevosellesi tukevat hivutussuojat seuraavalle estetunnille, kun haluat ehkäistä jalkavammoja. Hivutussuojat on suunniteltu suojaamaan hevosen takajalkoja hypätessä, treenissä tai laitumella omien kavioiden aiheuttamilta polkemilta ja naarmuilta. Horze tarjoaa laajan valikoiman kestäviä suojia käytännöllisillä kiinnityksillä.

Hivutussuojat sopivat erinomaisesti hevosesi herkkien jalkojen suojaamiseen häiritsemättä liikkumista.

Helposti kiinnitettävissä hivutussuojissa on yksinkertaiset, helppokäyttöiset ja turvalliset tarrakiinnitykset. Horzen mukavat, kestävät ja neopreenilla vuoratut suojat tarjoavat hengittävän ja suojaavan lisän hevosesi treenivarusteisiin. Yhdistä kestävät hivutussuojat etujalkojen jänne- tai hivutussuojien kanssa saadaksesi täyden suojaustehon valmennukseen tai esteradalle. Suojat ovat erityisen käytännölliset myös tarhassa tai laitumella, jossa hevosten keskinäisten leikkien tiimellyksessä saattaa toisinaan aiheutua kolhuja.