Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Jännesuojat

Jännesuojat

Vuohissuojat tukevat ja suojaavat hevosen jalkoja hyppäämisen ja raskaan treenin aikana. Vuohissuojat suojaavat jalkojen herkimpiä alueita suuria esteitä hypätessä ja ehkäisevät polkemia.
83 tuotetta

Osta Jännesuojat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Treenisuojien käyttö on erinomainen tapa suojata hevosesi jalkoja polkemilta ja kolhuilta treenin aikana.

Pue hevosellesi tukevat hivutussuojat seuraavalle estetunnille, kun haluat ehkäistä jalkavammoja. Hivutussuojat on suunniteltu suojaamaan hevosen takajalkoja hypätessä, treenissä tai laitumella omien kavioiden aiheuttamilta polkemilta ja naarmuilta. Horze tarjoaa laajan valikoiman kestäviä suojia käytännöllisillä kiinnityksillä.

Hivutussuojat sopivat erinomaisesti hevosesi herkkien jalkojen suojaamiseen häiritsemättä liikkumista.

Helposti kiinnitettävissä hivutussuojissa on yksinkertaiset, helppokäyttöiset ja turvalliset tarrakiinnitykset. Horzen mukavat, kestävät ja neopreenilla vuoratut suojat tarjoavat hengittävän ja suojaavan lisän hevosesi treenivarusteisiin. Yhdistä kestävät hivutussuojat etujalkojen jänne- tai hivutussuojien kanssa saadaksesi täyden suojaustehon valmennukseen tai esteradalle. Suojat ovat erityisen käytännölliset myös tarhassa tai laitumella, jossa hevosten keskinäisten leikkien tiimellyksessä saattaa toisinaan aiheutua kolhuja.