-20% kaikista Horzen tuotteista *
Käytä koodia: MIDWEEK
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Hikiviila

Hikiviila on jokaisen pesukarsinan vakiovaruste, jolla voi poistaa ylimääräisen veden hevosesta pesun jälkeen. Pidä tallissa mielellään useampikin hikiviila, jolla saat hevosesi kuivattua nopeasti pesun jälkeen.

Rajaukset:
7 tuotetta

Kaavi vesi tai hiki pois Horzen hikiviilalla.

Käytä Horzen hikiviiloja hevosen pesun jälkeen. Kun peset hevosen rankan treenin jälkeen, kaavi ylimääräinen vesi pois hikiviilalla ja nopeuta hevosen kuivumista. Kun hevosesi karvapeite kuivuu nopeammin ylimääräisen veden poistamisen ansiosta, se ei pääse kylmettymään helposti. Yksinkertainen, metallinen hikiviila tekee temput, mutta voit koittaa myös uudemman mallista, yhdellä kädensijalla varustettua muoviviilaa, jonka sileä kumiterä soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös herkillä alueilla, kuten jaloissa.

Edistä luonnollista karvanlähtöä hikiviilan avulla.

Poista hiki, vesi tai irtokarvat hikiviilan avulla ja hoitoaskareet helpottuvat. Irrota ensin karvat kumisuan avulla ja vedä sen jälkeen irtokarvat varovasti pois Horzen hikiviilan hienojakoisten piikkien avulla. Voit kiinnittää hikiviilan soljen ja käyttää sitä yksikahvaisena mallina tai irrottaa soljen ja käyttää molempia kädensijoja, jolloin hikiviilan vaikutus ulottuu leveämmälle alueelle. Tämä toimii erinomaisesti laajemmilla alueilla, kuten lautasten ja kylkien kohdalla. Mikä tahansa Horzen hikiviila tekee hoitamisesta nopeaa ja kivutonta.