Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Harjapakit ja harjasetit

Harjapakit ja harjasetit

Valikoimassamme on useita erilaisia harjapakkeja ja hoitolaukkuja, joissa voit säilyttää hevosesi harjoja ja muita hoitotarvikkeita. Hyvinvarusteltu harjapakki mahdollistaa hevosen päivittäisten hoitorutiinien sujuvuuden.
20 tuotetta

Osta Harjapakit ja harjasetit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hyvin varusteltu harjapakki tekee päivittäisestä hevosenhoidosta helppoa.

Täytä harjapakkisi välttämättömillä tarvikkeilla, joita tarvitset hevosesi terveyden ja ulkonäön ylläpitoon. Hyvästä harjapakista löytyy kaviokoukku harjalla tai ilman, kumisuka, harjakampa, pehmeä pölyharja, dandyharja, pyyhkeitä puhdistukseen, kavioöljyä, sekä muita tarvikkeita, kuten sakset, hikiviila ja pesusieniä. Hyvin varustettu harjapakki sisältää kaiken, mitä tarvitset hyppysiisi päivittäisessä hevosenhoidossa. Kun harjapakki on oikein täytetty, sinun ei tarvitse enää juosta satulahuoneeseen etsimään unohtunutta tavaraa. Pidä harjapakki lähelläsi, kun olet kiinnittänyt hevosen hoitopaikalle - ja ratsusi on hetkessä valmiina ratsastusta varten.

Järjestä harjapakkisi vaikkapa värien mukaan pitääksesi tarpeelliset tavarat helposti saatavilla ja harjapakin tyylikkään näköisenä.

Kun tarvitset lisää täytettä harjapakkiisi, Horzelta löydät värikkäitä vaihtoehtoja, kuten pölyharjoja, dandyharjoja, kumisukia, kaviokoukkuja, sekä hikiviiloja. Lisää hieman väriä ja kimallusta harjapakkiisi koristeellisilla harjoilla ja hauskoilla, raikkaan sävyisillä hoitotarvikkeilla. On olemassa kaiken kokoisia ja näköisiä, jokaisen mieltymyksiin sopivia hoitovälineitä. Pidä hyvin varusteltu, suuri harjapakki valmiina kilpailuja varten tai pienempi harjapakki varusteltuna lyhyempiä matkoja, kuten valmennuksia ja vaelluksia varten.