« Takaisin / / /

Weatherbeeta Weatherbeeta Prime Bling Dressage Saddle Pad

75,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä jopa 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 50 € tai yli, säästä 12%. Osta 80 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.03.2023 asti.
Våri: Black
Black Weatherbeeta Prime Bling Dressage Saddle Pad
DB/AB Weatherbeeta Prime Bling Dressage Saddle Pad
Maroon Dark Red Weatherbeeta Prime Bling Dressage Saddle Pad
Kokotaulukko
Size Length of spine Depth
p 50 cm 48 cm
F 56 cm 54 cm
Takaisin
Tilaustavara

Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastolta. Jos tilauksessasi on yhteistyökumppaniltamme hankittavia tuotteita, se viivästyttää koko tilauksesi toimitusta. Tarkistathan arvioidun toimituspäivän kassalla.

Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

The WeatherBeeta Prime Bling Saddle Pads feature crystal detailing and rope braiding for added style and class and are available in Dressage and Jump. This durable cotton Dressage pad has a wick easy lining to help keep your horse cool, dry and comfortable. The breathable mesh spine allows for extra airflow and the high wither design allows extra space where needed. Matching ear bonnet and bandages available.

Tuote numero: 331887

Lue arvosteluja:

Våri: