« Takaisin / Merkit / OneK

OneK OneK Avance Matt Glitter Chrome ratsastuskypärä

349,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 22 % EXTRA Horze & B Vertigo -tuotemerkistä! + Säästä 12% lähes kaikista muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER2024
Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €. Brands in Focus -myynnissä olevat tuotemerkit eivät kuulu tähän: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaroiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske poissuljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 17.06.2024 saakka.
Våri: Black
Black OneK Avance Matt Glitter Chrome ratsastuskypärä
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

OneK ratsastuskypärät edustavat uusinta muotoilua, maksimaalista turvallisuutta ja mukavuutta!

Turvallisuus ensin! OneK ratsastuskypärät muodostuvat polykarbonaatista ja edistyksellisestä, ABS-ruiskuvaletusta ulkokuoresta, jotka yhdistyvät EPS-sisäkuoreen. EPS-sisäkuori on ratsastuskypärän tärkein iskuja vaimentava osa. OneK käyttää ainoastaan laadukasta EPS-materiaalia, jonka tiheys antaa kypärälle iskuja täydellisesti vaimentavan ominaisuuden. VG01 hyväksytty. Mukavuus OneK ratsastuskypärä tarjoaa tasokkaan ilmankierron, siinä on kaksi ilmastointiaukkoa edessä, kaksi sivuilla, yksi takana sekä keskellä kaksi kapeaa ilmastointiaukkoa. Ratsastuskypärässä on miellyttävästi topatut kiinnityshihnat keinomokkaisella vuorauksella, tarrasäädöt sekä fast-tex-kiinnityssolki. OneK ratsastuskypäriä on saatavissa kolme eri kokoa. Käyttämällä OneK-kypärävuoria, joita on saatavissa koot XS-XL, kypärän istuvuudesta tulee täydellinen. OneK-vuori on valmistettu pestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista; se on kosteutta siirtävää ja antimikrobista. Huomio! Vuori myydään erikseen, eikä se sisälly kypärään. Muotoilu OneK ratsastuskypärät hyödyntävät täydellisesti kehittyneen teknologian ja esteettisesti miellyttävän muotoilun synergiaa. Kun OneK ratsastuskypärien ominaisuudet vetoavat niihin, jotka haluavat kypärältään kaikki mahdolliset ominaisuudet, ja nämä ominaisuudet ovat muodossa, jota perinteitä kunnioittavat arvostavat, on saavutettu molempien maailmojen parhaat puolet.

Teknisiä lisätietoja:

One K ™ -kypärille tehdään kolme eri testiä. One K ™ on ylpeä siitä, että se on saavuttanut vaaditut standardit kaikissa testeissä ja siten hyväksytty CE-normien VG01 ja ASTM F1163-15 mukaisesti.

Tuote numero: 329114

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: