« Takaisin / / /

Incrediwear Incrediwear Circulation pintelit (12,5 cm)

94,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä jopa 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 50 € tai yli, säästä 12%. Osta 80 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.03.2023 asti.
Våri: Silver
Silver Incrediwear Circulation pintelit (12,5 cm)
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pintelit ehkäisevät vammoja treenissä, nopeuttavat palautumista treenin tai sairauden jälkeen sekä toimivat kasteltuna kylmäpakkausten tavoin.

Incrediwear Equinen teknologia perustuu materiaaliin kudottuihin germanium ja hiili puolijohteisiin. Kehon lämpö vapauttaa negatiivisesti latautuneita ioneja, jotka saavat aikaan soluvärähtelyä, mikä lisää verenkiertoa: hoidon kohteena oleva kudos saa merkittävästi enemmän happea ja ravintoaineita. Palautumis- ja toipumisprosessien aikana hevosen kudokset tarvitsevat enemmän ravintoaineita suorituskyvyn palauttamiseksi. Tämä koskee kovan treenin ja kilpailujen aiheuttaman stressin jälkitilaa sekä akuuttien tapaturmien, tulehdusten ja vastaavien parantumista. Incrediwear Equinen tuotteet vaikuttavat heti, kun ne ovat kosketuksissa hevosen kehon kanssa, joten ne ovat siksi äärimmäisen monikäyttöisiä tapaturmien hoidossa ja hyvinvoinnin tukemisessa. Incrediwear-tuotteet tarjoavat sekä kompressiota että lämpöä, joten tuotteita voi käyttää myös tulehdustilojen ja monenlaisten vammojen hoidossa. Incrediwear Equine pintelien erikoisetu: Ne toimivat kasteltuna kylmäpakkausten tavoin. Syvät kudokset jäähtyvät, kun lämpö siirtyy ihon pinnalle ja pinteleihin. Erillisiä kylmäpakkauksia ei tarvita, ja hoidon voi toistaa rajoittamattomia kertoja.

Tuoteominaisuudet:

  • Soveltuvat käytettäväksi ennen treeniä, sen aikana sekä treenin jälkeen
  • Lisäävät verenkiertoa, ravintoaineiden saantia sekä imunesteiden kiertoa
  • Voivat vähentää tapaturmien riskiä treenin aikana
  • Välitön viilentävä vaikutus märkänä
  • Soveltuvat ärsytysten ja turvotuksen jne. hoitoon
  • Käytettävissä rajattomasti - ei ladattavia paristoja tai akkuja

Teknisiä lisätietoja:

48 % polyesteriä (sisältää germaniumia ja hiiltä), 32 % vaahtomateriaalia, 10 % kumia, 8 % nailonia, 2 % elastaania.

Pesuohjeet:

Pesu hienopesuohjelmalla enintään 40 asteessa. Levitetään tasaiselle alustalle kuivumaan. Ei linkousta, valkaisua, silitystä tai kemiallista pesua.

Tuote numero: 332931

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: