« Takaisin / Merkit / Effol

Effol Effol Friend-Snacks Banana makupalat, 1,1 kg

5,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1.1 kg (5,00 € / kg)

Säästä nyt 12% EXTRA tai 17% EXTRA uudessa APPissamme!

Kopioi koodi: SPRING12
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 20.05.2024 asti.
Våri: Multi Languages
Multi Languages Effol Friend-Snacks Banana makupalat, 1,1 kg
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Luonnonmukainen makupala hyvälle ystävälle.

Hyvät ystävät ansaitsevat palkinnon. Mieluiten sellaisen, mikä ei ole vain maukas, vaan myös terveellinen.Effol Friend-Snacks makupalat on valmistettu terveellisestä viljasta, ja niissä on paljon kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Hitunen ruokosokerimelassia tekee niistä maukkaita, ja luonnolliset makuaineet tuovat vaihtelua.Effol makupalat ovat paras tapa palkita nelijalkaista ystävääsi.Täydennysrehu hevosille ja poneille.

Teknisiä lisätietoja:

Ravintoainesisältö:raakaproteiini 10,9 %, raaöljyt ja rasvat 3,4 %, raakakuitu 9,5 %, raakatuhka 10,2 %, kalsium 2,2 %, fosfori 0,7 %, natrium 0,04 %.Lisäravinteet per kg:Lisätyt ravintoaineet:105,00 mg rautaa (E1) (rauta(II)sulfaatti, monohydraatti).Ainesosat:50,5 % vehnälesettä, 19,0 % ohraa, 10,2 % kauralesettä, 9,4 % maissia, 5,4 % kalsiumkarbonaattia, 5,0 % ruokosokerimelassia.Tuotteen koostumuksessa havaittavat eroavaisuudet johtuvat täysin valmistuksessa käytettävien valmissekoitusten ainesosien mittasuhteiden vaihteluista.Tuotteet on säilytettävä hygieenisesti viileässä ja kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta!.

Tuote numero: 307690

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: