Sprenger KK ULTRA -bridongkuolain, Aurigan/ruostumaton teräs, 14 mm

Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: WINTER15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 12.12.2022 asti. Ei voimassa merkkien Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo tuotteille.
Kokotaulukko
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Takaisin

Kuolaimen pituus mitataan aina kuolainrenkaan sisäreunasta toisen kuolainrenkaan sisäreunaan. Varmista, että kuolain on suorassa. Kuolaimen paksuus mitataan juuri kuolainrenkaan sisäpuolelta. Kuolaimen ollessa hevosen suussa, sen ei tule ylittää hevosen suupieliä sivuista yli 5 mm, kummaltakaan puolelta. 

Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

KK ULTRA kolmipalakuolainten ero on tavallisiin kuolaimiin verrattuna se, että niiden keskiosa on tavallista lyhyempi ja se on taivutettu 45 asteen kulmaan. Taivutetun keskiosan ansiosta kuolain lepää tasaisesti ja vakaasti kielen päällä ja mahdollistaa selkeät ohjasavut. Innovatiiviset KK ULTRA kuolaimet ovat äärimmäisen hellävaraiset ja anatomisesti miellyttävät hevoselle ja siten parantavat hevosen ja ratsastajan välistä vuorovaikutusta. Kun ratsastaja vetää ohjista, kuolaimen keskiosa pysyy tasaisesti kielen päällä puristamatta ja kontaktirenkaat pyörivät kielen päällä. Kielen kosketusherkkyys on aktivoitu ja selkeät ohjasavut menevät perille.KK ULTRA kuolain luo verrattoman kontaktin hevosen ja ratsastajan välille. Ero tavanomaisiin kuolaimiin nähden on valtava ja useimmiten voidaan nähdä kehitystä välittömästi siirryttäessä KK ULTRA kuolaimen käyttöön. KK ULTRA luo hevosen ja ratsastajan välille vertaansa vailla olevan harmonian.


Teknisiä lisätietoja:


Paksuus (mm): 14, renkaan koko (mm) 55. Aurigan, renkaat/varret ruostumaton teräs.


Tuote numero: 13212

Lue arvosteluja:

Våri: