« Takaisin / / /

uvex Uvex Exxential II LED ratsastuskypärä

OVH: -20% alennusta
159,96 €
OVH: 199,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä 20€ EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SPRING-HZ
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 02.04.2023 asti.
Våri: Anthracite
Anthracite Uvex Exxential II LED ratsastuskypärä
Kokotaulukko
Koko A
XXXS-XXS 49-52 cm
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Takaisin

Kaikki taulukon koot ovat ruumiinosien mittoja, eivät tuotteen mittoja. Mittaa pääsi ympärysmitta mittanauhaa käyttäen. Mittaa hieman korvien yläpuolelta, keskeltä otsaa ja takaraivon kautta ympäri. EU-koot pään ympärysmitoissa ilmoitetaan senttimetreissä. Kypärän tulee istua niin alhaalla kuin mahdollista ja niin napakasti, ettei kypärä heilu päätä ravistettaessa.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Näkyvä ja turvallinen.

Uvex exxential II LED on täydellinen kypärä niille ratsastajille, jotka haluavat varautua kaikkeen ratsastaessaan illalla. Kypärän passiivinen valaistus ei korvaa tietä valaisevaa otsalamppua, mutta se lisää ratsastajan näkyvyyttä hämärässä ja parantaa sen myötä yleistä turvallisuutta. Kypärässä on valittavissa kolme erilaista valaistusta: jatkuva, vilkkuva ja sykkivä. Säätö tapahtuu takana olevan, magneetilla kiinnitettävän LED-valon kautta. Tämä toimii takavalona, ja siinä on myös latauksen merkkivalo. Valaistustilasta riippuen käyttöaika yhdellä latauksella on 6-12 tuntia. Erittäin kevyt muotoonvalettu kypärä tekee vaikutuksen myös ergonomisella muotoilullaan, joka on matalampi takaa. 3D IAS-säätöjärjestelmä mahdollistaa säätämisen korkeus- ja leveyssuunnassa millimetrin tarkkuudella. Ilmastointi takaa kypärän täydellisen ilmanvaihdon.

Tuoteominaisuudet:

  • Muotoonvalettu teknologia
  • Kypärässä LED-valot
  • Kolme valaistustilaa
  • 3D IAS-säätöjärjestelmä

Tuote numero: 333916

Lue arvosteluja:

Våri: