Säästä 15 % kaikista Horze- ja B Vertigo -tuotteista*
Hae koodi

Cavalor Coolsens, 2L

Tuote numero: 320908

€ 54,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kamppania-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Cavalor Coolsens, 2L
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Cavalor Coolsens, 2L
Kuvaus

Kuvaus

Virkistää hevosesi lihaksistoa sekä kehoa kovan treenin jälkeen.

FAQ:
Käytetänkö lämmintä vai kylmää vettä Cavalor Cooling Wash -aineen kanssa? Cavalor Cooling Wash tulisi sekoittaa kylmään veteen. Näin se jäähdyttää ja virkistää hevostasi. Onko Cavalor Cooling Wash desinfiointiaine? Ei. Cavalor Cooling Wash sisältää joitakin antiseptisia ainesosia, mutta sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi desinfiointiaineena. Voiko Cavalor Cooling Wash'ia käyttää tavallisen shampoon sijasta? Kyllä. Cavalor Cooling Wash ei tosin vaahtoa shampoon lailla, mutta se puhdistaa kyllä karvan ja ihon. Se myös jäähdyttää ja rentouttaa hevosesi kehoa. Mikä on Cavalor Cooling Wash'in päätarkoitus? Cavalor Cooling Wash jäähdyttää hevosen jalkoja ja kehoa rasituksen jälkeen. Se myös edistää ja nopeuttaa kuivumista.


Käyttöohjeet:


Virkistää hevosesi lihaksistoa sekä kehoa kovan treenin jälkeen.
Käyttötarkoitus: Cavalor Cooling Wash sisältää sekoituksen aromaattisia öljyjä, jotka puhdistavat ja virkistävät kehoa ja lihaksia kovan rasituksen jälkeen. Cavalor Cooling Washia voidaan käyttää myös pienten vammojen desinfiointiin. Annostelu, käyttö ja tuotteen turvallisuus:
Sekoita yksi korkillinen (15 ml) 4 litraan kylmää vettä. Levitä tämä seos sienellä hevosen iholle, erityisesti selkään ja jalkoihin. Huuhtelu ei ole välttämätöntä. Älä ylitä annostusta. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Ei lasten ulottuville. Pakkaus: 3000 ml.


Asiakasarvioiden keskiarvo
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.