First Lady 4S ratsastuskypärä

629,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Saat 15% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 04.07.2022 asti. Ei voimassa merkkien Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Musta/Punainen
Musta/Punainen GPA First Lady 4S ratsastuskypärä
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

GPA - Ratsastuskypärä, First Lady 4S. Malli on "Redline" -valikoimasta, joka täyttää uuden, kansainvälisen 4S-turvakonseptin ja tämä kypärä on ensimmäinen erityisesti naisille suunniteltu malli. 4S koostuu neljästä eri osatekijästä, joiden kerrostettu rakenne mahdollistaa huomattavan tehokkaan iskunvaimennuksen, sekä paremman kestävyyden sivusuunnassa kohdistuvalle paineelle. Suuri lippa suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vammoilta. Tämä malli on tuplasti turvallinen. Irrotettava vaahtomuovivuori, hengittävä ja pestävä. Pyynnöstä: Sininen, keltainen, titaaninharmaa, oranssi tai musta sisäkuori.


Teknisiä lisätietoja:


GPA-kypärämallit täyttävät protokollan UTAC/CRITT 04/2015:n turvamääräykset. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä kypärät noudattavat henkilökohtaisen suojavälineen turvallisuusvaatimuksia direktiivin 89/686/EEC 21/12/1989:n mukaisesti. Sen vuoksi tämä kypärä täyttää myös standardin VG1.


Tuote numero: 315827

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: