« Takaisin / Ratsastaja / Naisten ratsastusvaatteet / Takit / Liivit

Cavalliera Cavalliera Grace ratsastusliivi vedenpitävillä kappaleilla

99,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Black/Dark Blue
Black/Dark Blue Cavalliera Grace ratsastusliivi vedenpitävillä kappaleilla
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Joustava materiaali ja vartalonmyötäinen malli korostavat naisellisia muotojasi parhaalla tavalla. Tyylikäs tummansininen tai musta liivi tikatuilla, vedenpitävillä yksityiskohdilla mukautuu kehon liikkeisiin maksimaalisesti. Tämä liivi on täydellinen valinta ratsastukseen ulkona jopa harmaassa säässä veden- ja tuulenpitävien osiensa ansiosta. Tämä ainutlaatuinen ulkoiluvaate päälläsi olet sekä tyylikäs että urheilullinen. Liivi on joustava, joten voit liikkua mukavasti ratsastaessasi, ja tavarasi pysyvät turvallisesti mukana vetoketjullisissa taskuissa. Erittäin käytännöllinen ja helppohoitoinen vaate tallille. Kaikkien lajien ja kaikentasoisille ratsastajille.

Teknisiä lisätietoja:

Tämä vedenpitävä materiaali kestää kevyen/kohtalaisen sateen. Saumat eivät ole vedenpitäviä. Tämä liivi pitää sinut kuivana sateella, mutta sitä ei ole tehty rankkaan sateeseen.

Tuote numero: 332327

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: