Naisten ratsastus sadetakit

Naisten ratsastus sadetakit

Tyylikkäät ja värikkäät sadetakit ratsastukseen ovat sekä viehättäviä että käytännöllisiä. Vedenpitävät ratsastustakkimme ja saderatsastustakkimme pitävät sinut lämpimänä ja kuivana kaikissa sääoloissa.

22 tuotetta

Osta Naisten ratsastus sadetakit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Sadetakkeja ratsastukseen monissa väreissä

Kun ajattelet saderatsastustakkia, mieleesi ei ehkä heti tule muodikkaita ja raikkaan värisiä ratsastustakkeja. Nykyään saatavissa on kuitenkin laaja valikoima erilaisia värejä ja malleja, joista löytyy mieleinen jokaiselle ratsastajalle, eikä muodikkuutta tarvitse uhrata käytännöllisyyden edestä. Valikoimastamme löytyvät niin pitkät kuin lyhyet sekä läpinäkyvät sadetakit ratsastukseen.

Valitse hillitty väri syksyyn tai pastelliväri keväälle ja täydennä suosikkimerkkisi, kuten HV Polon tai Mountain Horsen, logolla. Yksityiskohdat, kuten tyylikkäät napit, käytännölliset nyörit ja irrotettavat huput tekevät sadetakista miellyttävän sekä hevosen selässä että muuten.

"Laulavat sadepisarat"

Kun hankit sadetakin ratsastukseen, sade ei ole enää ongelma. Sadetakki antaa täyden suojan sateelta, mutta on silti hengittävä ja sen myötä myös miellyttävä päällä. Saderatsastustakkimme auttavat sinua selviytymään märistä kausista kunnialla, olipa sitten kyseessä yllättävä sadekuuro tai ratsastus jatkuvassa sateessa.

Ratsastukseen soveltuvan sadetakin pitää olla valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Jos takin saumat ovat kuumateipatut, vesi ei pääse niistäkään läpi. Tämä on erityisen kätevää, jos ratsastaa sateessa pidemmän aikaa. Lisäksi ratsastukseen suunnitellun sadetakin pitää olla hengittävä ja tuulenpitävä, koska sateella tuulee myös usein. Jos ratsastustakin materiaali ei ole hengittävää, tulee helposti kuuma ja hiki. Takana kannattaa olla halkio takin pituudesta riippuen niin, että et istu takin päällä vaan satula säilyy kuivana. Koska tarvitset säilytyspaikan kännykälle, auton avaimille jne. ratsastuksen aikana, sadetakissa tulisi olla useita suljettavia taskuja.