« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Varusteiden hoito / Nahanhoito

Stassek Equifix satulasaippua, 400 ml

13,38 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.4 l (33,45 € / l)
( 4 )
Säästä jopa 60 % kevään ja kesän tuotteissa
+ EXTRA 18 % alennusta Horze & B Vertigosta
+ EXTRA 8 % alennus muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER-SAVE
99€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2024 asti.
Våri: OR/B
OR/B Stassek Equifix satulasaippua, 400 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Sileälle ja kuluneelle nahalle ja nupukillePuhdistaa jopa erittäin likaisen nahanPalauttaa nahan ihanan notkeaksiJos olet kerran kävellyt Equifix satulasaippualla hoidetuissa kengissä, et enää selviä ilman!Equifix satulasaippua on tasaista ja syväpuhdistaa tehokkaasti likaisen nahan. Mieto ja hellävarainen puhdistus perustuu puhtaasti biologisiin ainesosiin. Syväpuhdistuksen ansiosta nahka on ihanan pehmeää ja notkeaa välittömästi puhdistamisen jälkeen - mutta ilman, että nahka löystyy. Equifix satulasaippuaa voi käyttää kaikkiin nahkavaljaisiin. Jopa uudet ratsastussaappaat tulevat pehmeiksi nopeasti ja voit käyttää niitä ilman, että jalat tulevat kipeiksi.

Teknisiä lisätietoja:

INCI: TALLOW, COCOAMIDE, DIETHANOLAMIDE, PARAFFINUM, GLYCERINE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM BICARBONATE, DIETHANOLGLYCOL, CITRONELLA, SUGAR

Tuote numero: 25848

Lue arvosteluja:

Våri: